Miért akarja az EU megfagyasztani a lakosságát? Miért nem tiszteli saját polgárait?
Figyelt kérdés
Miért nem adják már oda azt a nyamvadt turbinát a Gazpromnak?2022. aug. 4. 11:28
21/23 Tom Benko válasza:
@11: Van nevem is, megengedem, hogy megszólíts.
Miért baj az, hogy a Monsanto megvette az ukrán földek harmadát? (Amit egyebként jó lenne alátámasztani, így egy kicsit valószerűtlennek látom.) És mi köze a földvásárlásnak a háborúhoz?
22/23 sadam87 válasza:
"Amit egyebként jó lenne alátámasztani, így egy kicsit valószerűtlennek látom.)"
Jól teszed, mert nem is igaz. Az ukrán termőföldek bő 10%-a van külföldi cégek és érdekeltésgek kezében. Én Monsanto adatot nem is találtam (de ha van is nekik, akkor is biztos, hogy nincsenek a nagyobb tuldajdonsok között).
23/23 Tom Benko válasza:
@sadam87: Nem lepődtem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!