Milyen gazdasági lépésekkel lehetne elérni, hogy a forint felerősödjön a dollárhoz képest mondjuk egy 300as szintre?
Ja, 18-as,várjá,nem tudtam hogy orbánozni kell😂. Lehet hogy annál az általad jelentősre minősített elbukott összegnél, nagyobb lehet a céljuk? Amúgy ez egy piti összeg, csak neked tűnik soknak, de valójában nem az.
Az a baj, hogy annyira buta(vagy fizetett) ember vagy, hogy már nekem fáj. Nézd meg mi történt az angol fonttal 1992.09.16-án. Aztán gyere vissza beszélgetni. 😂
De tudom, ilyen akkor sincs.
#21 pedig azt kell, hisz 12 éve teljhatalma van.
Mi lenne nagyobb cél egy seggdugó jelentéktelen porfészekkel?
Értsd meg, senki vagy, magyarország is egy semmi. Anglia viszont nem semmi. Tudom, ti, fidióták sokszor emlegetitek a font állítólagos bedöntését, de valahogy ahhoz képest is azóta gyengül ennek a porfészeknek a pénze. Amúgy mi történt? Tőzadéztek, tőzsdén lévő áruval. "Aki qrvának áll, ne csodálkozzon ha tosszák".
Egyszerűen a magyar gazdaság, így a magyar fizetőeszköz is egy nulla, így is értékelik a befektetők. Hiszen az itthon élő kicsivel tájékozottabb emberek nagy része sem forintban tartja a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!