Milyen gazdasági lépésekkel lehetne elérni, hogy a forint felerősödjön a dollárhoz képest mondjuk egy 300as szintre?
Míg nincs béke, addig csak romlani fog a forint is.Ha lesz béke megállhat a forint romlása.Visszafordításra viszont nem sok esélyt látok, vagy csak nagyon lassan fog menni.Már a háború előtt is elszállóban volt a forint.
Ha csak 400 forint körül maradna már örülhetnénk neki...mondjuk ha a következő 2-3 évet nézzük!
#11 mi az hogy "addig csak romlani fog a forint is."??
Körülbelül csak a forint romlik, cseh korona még javult is, kuna stagnál, lej pedig alig romlott, szemben a forinttal.
Nem lesz 400 forint körül, ahogy eddig is romlott. 2010-ben 260 forint volt egy euro, putykó támadása előtt is többször megnyalta a 370-et...
#15 bizony, valamiért: A gyenge gazdaságért és a tessék lássék kommunista gazdaságpolitikája miatt.
Tehát röviden azért mert egy rakás szar.
16-os, ühüm, értem, logikus. Egyedül csak a forintot, érthető. A volt komcsi országok közül csak itt bizonytalan a helyzet, csak itt gyenge a gazdaság, csak ez a Magyarország egy rakás sz@r, csak itt béna a gazdaság politika😄.
2008 óta tőzsdézek, láttam már érdekes dolgokat, ezért biztos vagyok benne, hogy mesterségesen van az árfolyam manipulálva. Mégpedig úgy, hogy amikor erősödne, pl egy kamatemelés hatására, akkor elkezdik a spekulánsok adni. Ugye, ha egy terméket nagyon vesznek, sokan, akkor az ár egyre magasabb és magasabb lesz és az olcsóbban kínált pakkok hamar elfogynak. Ha ilyenkor valaki ezekre az olcsóbb szintekre mindig betol egy pakkot, akkor már meg is törte az emelkedést, hiszen a tranzakció mindig a legjobb áron teljesül, a drágább pakk meg ott marad, jobb időkre várva. Ha még ennél is olcsóbban tolja be valaki a pakkját, akkor rögtön az fog teljesülni és így tovább, már meg is fordították az emelkedő trendet. De ez persze csak elmélet, ilyet senki nem csinál a valóságban és tőzsdei spekulánsok sem léteznek, meg annyi pénze sincs a világon senkinek, hogy, egy olyan hatalmas piacot, mint a magyar forint piaca bármelyik irányba megmozdítson.
15#
#17 igen. Másoknak nagy szerencséjükre nincs orbánjuk, ami alapból nagyobb bizalmat jelent. Én se fektettem be magyar államhoz bármilyen szinten kapcsolódó dologba, mert nem lehet bízni benne. Jól is tettem, ez látszika számokon.
Hát persze nyilván a soros meg a többiek azzal játszanak hogy jelentős összegeket buknak el, azért, hogy egy szar kis semmi posztkomcsi-újkomcsi porfészek értéktelen játékpénzét még jobban elértéktelenítsék 😅
Ezt szerintem a lakosság nagy része támogatná.
De Ausztriának nem lenne ez jó biznisz...minek kellenénk mi neki? Koloncnak a nyakukon? Púp a háton? Kész ráfizetés lenne számukra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!