Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Érzékenyítés a rajzfilmekben?

Érzékenyítés a rajzfilmekben?

Figyelt kérdés
Tegnap egy gyerekre vigyáztam, és mesét néztünk... Hát valami borzalmas, hogy mit láttam... Bogyó és Babóca szivárványcsúszdát építenek... Hoppifalván hanukát ünnepelnek és 10 percenként elhangzik, hogy mennyire sokszínű a hopik világa... Tomi megtanulja, hogy nem szabad elítélni valakit csak azért, mert KROKODIL... És még lehetne sorolni bőven. És ezek bizony magyar gyártású rajzfilmek. Lehet, hogy csak én reagálom túl, de szerintem ezekkel az apró dolgokkal ültetnek el gondolatokat a gyerekek fejében úgy, hogy még fel sem fogják, hogy propagandát látnak. Nektek mi a véleményetek?

2022. júl. 29. 05:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
13%
De komolyan... Bármilyen politikai kérdés van, félórán belül berobban ide a sarlókalapács.
2022. júl. 29. 07:19
 22/25 anonim ***** válasza:
:)
2022. júl. 29. 07:53
 23/25 anonim ***** válasza:
57%
A legfőbb ok, hogy bizonyos érdekcsoportok csak akkor támogatják az adott műsor elkészítését, ha van benne előre meghatározott érzékenyítés. Teljes népi magyar műsort akarni készítő lehet, hogy tönkremenne, vagy eleve el sem tudná kezdeni készíteni azt a műsort pénz nélkül. Egyébként MINDEN műsor agymosás, a filmek, mesék, reklámok, de még a zenék is.
2022. júl. 29. 08:05
 24/25 anonim ***** válasza:
24%
Le kell tölteni a Tomi és Jerry-t és inkább azt nézze a gyerek mint ezeket az undorító mostani agyonpropagált rajzfilmeket!
2022. júl. 29. 09:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint a rossz az, aki rosszra gondol kategória.

A szivárvány színpompássága miatt már vagy 2000 éve motívum a mesékben.

A ne ítéljünk el valakit, mert krokodil azt jelenti, hogy ne a külső alapján ítélj.

2022. júl. 29. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!