Érzékenyítés a rajzfilmekben?
Figyelt kérdés
Tegnap egy gyerekre vigyáztam, és mesét néztünk... Hát valami borzalmas, hogy mit láttam... Bogyó és Babóca szivárványcsúszdát építenek... Hoppifalván hanukát ünnepelnek és 10 percenként elhangzik, hogy mennyire sokszínű a hopik világa... Tomi megtanulja, hogy nem szabad elítélni valakit csak azért, mert KROKODIL... És még lehetne sorolni bőven. És ezek bizony magyar gyártású rajzfilmek. Lehet, hogy csak én reagálom túl, de szerintem ezekkel az apró dolgokkal ültetnek el gondolatokat a gyerekek fejében úgy, hogy még fel sem fogják, hogy propagandát látnak. Nektek mi a véleményetek?2022. júl. 29. 05:50
1/25 anonim válasza:
Miért, mit kellene tanítani nekik, hogy gyűlöljék a többi fajt akikkel egy rajzfilmben vannak és egy zsák krumpliért adják el a szavazataikat?
2/25 A kérdező kommentje:
1# Például a magyar hagyományokat.
2022. júl. 29. 06:13
3/25 anonim válasza:
#2: Lopjuk szét az országot és hazudjunk?
4/25 anonim válasza:
Magyar hagyományokat? Hogyan lopjunk, hogy legyünk tajbunkók?
Vagy, hogyan fogadjunk el gondolkodás nélkül mindent, amit a pofánkba tolnak?
5/25 anonim válasza:
Esetleg arra gondolsz kérdező, hogy hagyományosan, aki karriert, sikert akar elérni, annak el kell húznia ebből a pöcegödörből?
6/25 anonim válasza:
Értem, tehát azt kellene tanítani, hogy egy kiló húsért add el a szavazatodat és tapsolj ha csődbe vezetik az országot.
7/25 anonim válasza:
Magyar hagyományokat? Melyik mesében van olyan?
8/25 A kérdező kommentje:
Látom rossz helyen tettem fel a kérdést... Itt nincsenek MAGYAR emberek.
2022. júl. 29. 06:34
9/25 anonim válasza:
Ha politikai alapon van meghatározva, ki lehet magyar, vagy ki nem, akkor valóban, itt nincsenek úgynevezett agyarok
10/25 anonim válasza:
Ha magyar hagyományt akarsz menni tanítani, vidd ki a skanzenbe, ne a tévé elé tedd le.
De arra miért nem válaszolsz, milyen magyar hagyományt akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!