Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most már érthető, hogy milyen...

Most már érthető, hogy milyen könnyen vissza lehet élni a jogi nemváltással?

Figyelt kérdés

"egy New Jersey-i 27 éves "transznemű nő" – "Demi" Minor – teherbe ejtett két nőt a női börtönben"

[link]

2022. júl. 18. 20:33
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
15%
Amúgy az nem zavar, hogy a börtönökben amúgy is dúl az erőszak? Vagy azzal nincs baj, csak ha valaki terhes lesz?
2022. júl. 18. 20:44
 12/44 A kérdező kommentje:
#11-12: Ostobák! Azért van külön férfi és női börtön, hogy a két nem külön legyen választva. Ti meg nem juttok el addig agyilag, hogy egy férfi behazudja, hogy transznő, aztán töke van, és felcsinál két nőt, az probléma.
2022. júl. 18. 20:46
 13/44 anonim ***** válasza:
74%
Valahogy nem látom, hogy ez benne lenne a top 10 megoldandó társadalmi probléma között. Ez inkább csak egy figyelemelterelő gumicsont.
2022. júl. 18. 20:49
 14/44 anonim ***** válasza:
20%

#7 Várom a peer-reviewed kutatást miszerint a nemváltáson átesett transzneműek helyzete nem javult, és azok közül mind öngyilkos lesz. Ja, várj, nem találsz olyat. Ezzel a liberális dologgal meg el lehet menni, főképp ha balliberálisként fogalmazod meg. A liberalizmus egy jobboldali fogalom, csak Magyarországon szeretik kiforgatni.

#8 Nem ezt írtam, ne forgasd ki a szavaim. Ha tudnád, miket kell átélni a normális transzneműeknek, akiknek nem sikerül jogilag nemet váltani, akkor nem próbálnál meg ellene érvelni. Csak képzelj el egy olyan napot, hogy reggel bebuszozol a munkába, az ellenőr elkéri a bérletedet, de meglátja, hogy Jóska a neved rajta, pedig teljesen Juliska a megjelenésed. Hangosan leb.ziz, nem hiszi el, hogy az a te bérleted, és fizetős csekket ír. Egy kopasz úriember meghallva ezt, leszáll veled együtt, majd kérdőre von, és ha szerencséd van, nem ver meg. Például. De sokféle helyzetet lehetne illusztrálni. Nincs szüksége egy transznemű embernek comingoutra mindenféle random embernek.

2022. júl. 18. 20:50
 15/44 anonim ***** válasza:
24%
#10 Dehogy nyert rekorderedménnyel, sőt egy random egyetemi bajnokságon nyert, aztán egy nevesebb versenyen kenterbe verték. Lia Thomasról van szó gondolom.
2022. júl. 18. 20:51
 16/44 anonim ***** válasza:
24%
#13 tehát az nem baj, ha egy férfi börtönben szodómiára kényszerítik egymást az elítéltek. Az rendben van a te meglátásod szerint? Vagy az, ha szimplán agyonverik egymást? Azzal sincs semmi gond?
2022. júl. 18. 20:53
 17/44 anonim ***** válasza:
4%

Csináltok egy problémát, aztán ha valakinek nem tetszik, azzal jösztök, hogy a probléma, ami miattatok van, az nincs benne a top 10-ben, ezért ne beszéljünk róla.

2022. júl. 18. 20:55
 18/44 A kérdező kommentje:

#15: [link]

Szívesen.

2022. júl. 18. 20:56
 19/44 anonim ***** válasza:
95%
Nem én csináltam a problémát. Nem is vagyok transz, se meleg. Ott sem voltam a böriben. :D Amúgy követed néha a híreket is. Észrevetted, hogy most több embert érintő problémák vannak.
2022. júl. 18. 20:59
 20/44 anonim ***** válasza:
53%

"Csak az a baj, aki teherbe tud ejteni egy nőt, az nem lehet nő."

Ez így nem igaz, mert nem az határozza meg a nemét, hogy milyen nemi szerve van. Ő egy nőnemű egyed férfi nemiszervvel.

2022. júl. 18. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!