Most miért kezdték rá megint a covidot?
Az a baj az átlag gyakorikérdések kérdezővel, hogy nem túl iskolázott, cserébe még lusta is olvasni és van benne egy elég erős önzési hajlam a fenti butaság mellé.
A Covid komolyan tér vissza mindenütt, ennek a B.5-ös omikron variáns az oka. Mondanám neked, hogy ennek a tüskefehérjéje döbbenetes módon más, mint amit eddig az oltásokkal és a védettséggel megszereztünk. De szerintem nem érted amit mondok.
A b.5-ös verzió kb 50 százalékos gyakoriságra futott fel eddig, magyarán veszi át a korábbi variánsok helyét. És ez nagyon rossz hír. Ráadásul a kórházi ápoltak körében ez okozza a legnagyobb emelkedést.
Pontosan tudom, hogy téged nem érdekelnek a halottaink, sőt azt sem érted, amit ide írtam. De megnyugtatásként anyit szeretnék mndani, azok, akik a vészharangot kongatják, nálad sokkal okosabb és erkölcsösebb lények.
Most pedig leülhetsz.
Kérlek egy ideig maradj csendben
Ne, ne okoskodj. Nem vagy abban a kategóriában.
11: Szóval szerinted a politikusok mindig csak jót akarnak, és a bulvároldalak sosem jönnek ki indokolatlan pánikkeltő cikkekkel pusztán a clikbait miatt? Esetleg a tündérmesékben is hiszel még?
És megsúgom, a történelem folyamán eddig egy világjárvány sem tartott 2 évnél tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!