Aki most szakmunkásnak tanul már készülhet hogy munkanélküli lesz?
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 19:48
11/15 A kérdező kommentje:
Én több embertől is hallottam már, nem csak itt.
2022. júl. 21. 08:33
13/15 A kérdező kommentje:
Nekem vannak szakmunkás ismerőseim és mondják hogy láthatóan egyre kevesebb a megrendelő már nekik kell harcolni a munkáért, meg árban egymás alá mennek hogy az övék legyen. De vannak akik alkalmazottként kerestek munkát és kezdőként nem vették fel sehova (villanyszerelő és festő ismerőst). Szóval ennyire éri meg szakmunkásnak tanulni.
2022. júl. 23. 12:55
14/15 anonim válasza:
13.
Nekem 4 szakmám van a festést sok szakmával nem rendelkező bevállalja azért nincs munkája.
15/15 anonim válasza:
Épp hogy nem lesz munkanélküli. Olyan hiány van már jó szakmunkásokból, hogy munkája, megrendelése mindig lesz egy jó szakinak. Csak nem szabad kóklerkedni, silányul dolgozni és átverni az ügyfeleket, lerázni őket, meg hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!