Csak szerintem volt túlreagálva a korona vírus?
Annyira bosszant, és egyszerűen érthetetlen számomra, hogy az influenza sokkal veszélyesebb és sokkal több ember kapta el,
még sem volt semmi ekkora felhajtás körülötte.
Amikor megjelent a Covid, és volt kb 200 fertozott, már akkor is nagy dobra verték, pedig akkor még a halálozási esély is sokkal kevesebb volt mint mondjuk egy szúnyogcsípésnél.
Igazából mindenbe bele lehet halni, minden betegségbe.
Oké azt bevallom hogy ma már annyit mutálódott ez a vírus, hogy már lehet felni tőle, de még most sem nevezhető halálos világjárványnak.
A sok birka meg megy már ötodjere is beoltatni magát. Pedig a vakcina is jár veszéllyel.
NEM, nem chipek meg stb.....
Szimplán, kevesen tudják, de egy átlagos vakcinát ÉVEKIG KELL tesztelni, és még akkor is találnak benne "hibát" sok esetben. Most a járványra való tekintettel, előbb elengedték.
Számos orvos is felemelte a hangját a tömeges oltással kalcsolatban, hogy ETIKÁTLAN, ÉS FELELŐTLENSÉG.
Ez az egész szerintem csak a pénzről szólt.
Szép fokozatosan rászoktatnak arra hogy 100 év múlva havonta járjunk mindenféle szir-szar ellen oltásra.
Elég nevetségesek vagytok ugye tudjátok?
Szerintetek az emberek véletlenül mentek coviddal kórházba? Aki olyan állapotban volt, azt küldték haza!
Tehát hogy mondjam, nem tudom hogy ez nálatok valami lelki trauma eredménye, hogy ilyeneket mondotok? Melyikötök dolgozott covid osztályon vagy azt kiszolgáló létesítményben? Én igen, csak mondom. Pontosan tudom hány betegnek nem jutott hely az intenzíven...
27! Nagyobb hülyét akarsz csinálni magadból, mint ami vagy?
Akkor mesélj már hogy hány Covid osztályon dolgiztál eddig?
Mainstream birka lennék? Kérdezném hogy te hány embert lélegeztettél életedben, kedves... Én összeszámolni sem tudom több mint 10 év alatt hány lélegeztetésre szoruló beteggel dolgoztam eddig, de biztos neked van igazad. Ha konyítanál ehhez bármit is, nem írnál ekkora ostobaságokat hogy "lélegző funkció". Látszik hogy lövésed nincs a légzéstámogatás fokozatairól, indikációiról és arról, hogy hogyan működnek, de állítom alap biológiából sem ismered a légzés folyamatát. Ilyen kretén nekem ne magyarázzon és pláne ne birkázzon.
Üdv: 23.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!