Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt túlreagálv...

Csak szerintem volt túlreagálva a korona vírus?

Figyelt kérdés

Annyira bosszant, és egyszerűen érthetetlen számomra, hogy az influenza sokkal veszélyesebb és sokkal több ember kapta el,

még sem volt semmi ekkora felhajtás körülötte.

Amikor megjelent a Covid, és volt kb 200 fertozott, már akkor is nagy dobra verték, pedig akkor még a halálozási esély is sokkal kevesebb volt mint mondjuk egy szúnyogcsípésnél.

Igazából mindenbe bele lehet halni, minden betegségbe.

Oké azt bevallom hogy ma már annyit mutálódott ez a vírus, hogy már lehet felni tőle, de még most sem nevezhető halálos világjárványnak.

A sok birka meg megy már ötodjere is beoltatni magát. Pedig a vakcina is jár veszéllyel.

NEM, nem chipek meg stb.....

Szimplán, kevesen tudják, de egy átlagos vakcinát ÉVEKIG KELL tesztelni, és még akkor is találnak benne "hibát" sok esetben. Most a járványra való tekintettel, előbb elengedték.

Számos orvos is felemelte a hangját a tömeges oltással kalcsolatban, hogy ETIKÁTLAN, ÉS FELELŐTLENSÉG.

Ez az egész szerintem csak a pénzről szólt.

Szép fokozatosan rászoktatnak arra hogy 100 év múlva havonta járjunk mindenféle szir-szar ellen oltásra.

2022. júl. 13. 17:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%

Elég nevetségesek vagytok ugye tudjátok?

Szerintetek az emberek véletlenül mentek coviddal kórházba? Aki olyan állapotban volt, azt küldték haza!

Tehát hogy mondjam, nem tudom hogy ez nálatok valami lelki trauma eredménye, hogy ilyeneket mondotok? Melyikötök dolgozott covid osztályon vagy azt kiszolgáló létesítményben? Én igen, csak mondom. Pontosan tudom hány betegnek nem jutott hely az intenzíven...

2022. júl. 24. 20:16
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
20! Ez a kedvencem! 😂😂😂 szerinted egy pulzoximétert be lehet csapni? Azt ráteszik a beteg ujjára és mutatja a vér oxigén telítettségét. Aki csak pánikolt azt be se hozta a mentö vagy elküldték a sürgüsségin. Arról nem is szólva, hogy az orvosnak az az érdeke, hogy kótródjon a beteg haza és ha nem muszáj ne foglalja a helyet!
2022. júl. 24. 20:22
 23/31 anonim ***** válasza:
32%
A pulzoximéter összevissza mér, mi is vettünk az aldiból. Ahányszor felraktuk annyit tudott mutatni úgy hogy semmiféle oxigénhiányt nem éreztem. Másrészt ha pulzoximéter jól működik simán túl alacsony értéket tud mutatni egy olyan embernél akinek semmiféle szervi baja nincsen csak éppen pánikja van pánikrohamot él át. Ennyit az oxigénszintről aminek a következménye nagyon sok esetben a gyilkos lélegeztetőgép lett. A tisztességes orvosok mind azon a véleményen voltak és vannak a mai napig nem szabad semmiféle lélegeztetőgépről hallani sem csak oxigén pótlásról egy szakértelemmel és becsülettel rendelkező egészségügyi intézményben. A lélegeztetőgép annak való akinek a lélegzõ funkciói romlottak, nem tud önmagától lélegezni nem pedig az oxigén szintje van lecsökkenve úgy hogy teljesen normálisan képes szívni fújni a levegőt.
2022. júl. 26. 11:47
 24/31 anonim ***** válasza:
63%
23: Te teljesen tudatlan és ostoba vagy. Gőzöd sincs a lélegeztetésről, annak fokozatairól és indikációiról. Inkább maradnál csendben. "lélegző funkció" mi?
2022. aug. 7. 11:49
 25/31 anonim ***** válasza:
52%
24. Te vagy az ostoba, mainstream birka. 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 😂
2022. aug. 7. 12:29
 26/31 anonim ***** válasza:
52%
25! Ne trollkodj...unjuk! Csá!
2022. aug. 7. 12:58
 27/31 anonim ***** válasza:
78%
26. Én csak a te stílusodban válaszoltam. Beszólás a semmi hasznára, érdemi érvelés zéró. Unjuk... csá 👋😜
2022. aug. 7. 13:03
 28/31 anonim ***** válasza:
36%

27! Nagyobb hülyét akarsz csinálni magadból, mint ami vagy?

Akkor mesélj már hogy hány Covid osztályon dolgiztál eddig?

2022. aug. 7. 20:20
 29/31 anonim ***** válasza:
52%

Mainstream birka lennék? Kérdezném hogy te hány embert lélegeztettél életedben, kedves... Én összeszámolni sem tudom több mint 10 év alatt hány lélegeztetésre szoruló beteggel dolgoztam eddig, de biztos neked van igazad. Ha konyítanál ehhez bármit is, nem írnál ekkora ostobaságokat hogy "lélegző funkció". Látszik hogy lövésed nincs a légzéstámogatás fokozatairól, indikációiról és arról, hogy hogyan működnek, de állítom alap biológiából sem ismered a légzés folyamatát. Ilyen kretén nekem ne magyarázzon és pláne ne birkázzon.

Üdv: 23.voltam

2022. aug. 12. 10:09
 30/31 anonim ***** válasza:
24%
Jesszus a birkák hogy ki vannak akadva a lélegző funkción legzõfunkció helyett maradt a szövegben, elárulom Google Voice typeing ot használok és rengeteg ilyen hibát vét amit sokat nem javítok ki lustaságból. Ennyi a titok birkák. Beeeeeeee🐑🐑🐑 😀
2022. aug. 12. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!