Csak szerintem volt túlreagálva a korona vírus?
Annyira bosszant, és egyszerűen érthetetlen számomra, hogy az influenza sokkal veszélyesebb és sokkal több ember kapta el,
még sem volt semmi ekkora felhajtás körülötte.
Amikor megjelent a Covid, és volt kb 200 fertozott, már akkor is nagy dobra verték, pedig akkor még a halálozási esély is sokkal kevesebb volt mint mondjuk egy szúnyogcsípésnél.
Igazából mindenbe bele lehet halni, minden betegségbe.
Oké azt bevallom hogy ma már annyit mutálódott ez a vírus, hogy már lehet felni tőle, de még most sem nevezhető halálos világjárványnak.
A sok birka meg megy már ötodjere is beoltatni magát. Pedig a vakcina is jár veszéllyel.
NEM, nem chipek meg stb.....
Szimplán, kevesen tudják, de egy átlagos vakcinát ÉVEKIG KELL tesztelni, és még akkor is találnak benne "hibát" sok esetben. Most a járványra való tekintettel, előbb elengedték.
Számos orvos is felemelte a hangját a tömeges oltással kalcsolatban, hogy ETIKÁTLAN, ÉS FELELŐTLENSÉG.
Ez az egész szerintem csak a pénzről szólt.
Szép fokozatosan rászoktatnak arra hogy 100 év múlva havonta járjunk mindenféle szir-szar ellen oltásra.
10! Tudod, az van, hogy hazudsz! Ezt nem rossz indulatból mondom, hanem tény! Mert ez nem úgy működött, hogy "felcsaljuk gépre, miközben semmi baja" hanem ez úgy zajlott -meg zajlik, ha néha még szükség van rá-, hogy akinél már semmi sem segített, és gyakorlatilag fuldoklott, azokat tették föl gépre, és ehhez több orvos közös megegyezése, illetve az adott covid intenzíven szabad hely is kellett. nem úgy ment, hogy valaki odament, hogy én covid pozitív vagyok, akkor kéne egy tubus a torkába!
Oda már tényleg csak azt tették, akikkel nem tudtak igazán mást csinálni. Arról nem is szólva, hogy irgalmatlan drága dolog az intenzíves beteg ellátása, szóval pont, hogy kevesebben is kerültek oda, mint kellett volna.
Amúgy mibe fogadjunk, hogy "semmi baja nem volt" ismerősödnek lent volt a fenében a szaturációja, és egyszerű vezetékes oxigénnel már nem tudták felhúzni?
#9 "Eddig olvastam el"
Akkor legyszives olvasd tovább.
+ Amit a kommentbe is írtam fentebb.
Való igaz, a covidra is érvényes valamilyen fokon az a megállapítás, hogy minden fejben dől el. Én amikor pozitív lettem, csak legyintettem. (Sőt, bizarr módon megkönnyebbültem, hogy csak a covidot kaptam el, és nem ételmérgezésem van a pár nappal korábbi gyanús kajától, amit elfogyasztottam.) Először némi hasmenés volt, majd köhécselés és szipogás két héten keresztül.
De aki viszont a pozitív eredményt látván pánikolni kezd, hogy úristen ki tudja, mennyire durvulnak majd el a tünetek, lehet, hogy belehal, vagy ha nem is vajon mennyire kemény szövődmények maradnak, meg ilyesmi, az már evvel nagyobb esélyt ad a dolog negatívba fordulásának. Egyfajta önbeteljesítő jóslat.
14! Ezt trollkodásból írod, ugye?
Amúgy akkor szólok, hogy alacsony szaturáció=fulladás illetve mozgásképtelenség. Mert ugye ahhoz oxigén kellene.
Kóbort az intézte el, hogy nem volt oltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!