Melyik ország fog a legjobban ráfázni télen?
Most már lénxegében hivatalos - energiahiány lesz Európában. Melyik ország népe fofja ezt leginkább megszenvedni?
Én a németekre tippelek, mert naluk már egy ideje ültetgetik a fázás gondolatát a nép fejébe, illetve nem hoztak túl előnyös döntéseket a gázellátást illetően sem.
Remélem, hogybitthon azért lesz tartalék, de ha nem is, a gázfűtés mellett van még egy kazánunk is.
Mikre számítotok? Én már szinte tűkön ülök.
13
itthon is fogunk mi takarékoskodni, ne aggódj. Még jobban is!
Az ukránok és az oroszok.
Amúgy ugye megvan, hogy már 2021 telére is az volt a narratíva, hogy meghalnak-megfagynak a sötétben a németek? :)
"Én a németekre tippelek, mert naluk már egy ideje ültetgetik a fázás gondolatát a nép fejébe..."
Ott legalább időben szólnak. Itt meg szokás szerint sunnyognak és az utolsó utáni pillanatban kapkodnak majd fűhöz-fához. Aztán széttárják a kezüket, hogy hát a Soros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!