Melyik ország fog a legjobban ráfázni télen?
Most már lénxegében hivatalos - energiahiány lesz Európában. Melyik ország népe fofja ezt leginkább megszenvedni?
Én a németekre tippelek, mert naluk már egy ideje ültetgetik a fázás gondolatát a nép fejébe, illetve nem hoztak túl előnyös döntéseket a gázellátást illetően sem.
Remélem, hogybitthon azért lesz tartalék, de ha nem is, a gázfűtés mellett van még egy kazánunk is.
Mikre számítotok? Én már szinte tűkön ülök.
#1 De miből? Eddig nem túl rózsás a helyzet. Az € is gyengül (nyilvan nem a forinthoz képest, de a dollár le fogja hagyni). Nem hiszem, hogy december közepén csettintenek, hogy na, ideje ősszefogni, és hirtelen lesz gáz mindenhol.
#5 Shalom, én sem ócsároltam a te patkány néped, ami tisztességes palesztinok vérén veszi a földjét. A gaz az gáz, ki van fizetve, az ukránokat meg magasról lesajnálom, már elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!