Mit gondoltok, a Pride tényleg teljesen normális rendezvény, és gyerekeket is nyugodtan lehet oda vinni?
"#21: Ki mondta, hogy családi rendezvény?"
@18 irta, hogy nem csaladi rendezveny, te kontraztal a @19ben, hogy dehogynem, csomoan viszik a gyereket is.
Vagy felreertettem valamit?
1 meg 5%-ot mondtok, aki ilyen, vagy hasonló, de ez baromság. Én voltam tavaly, és egy ilyet se láttam, pedig láttam pár ezer embert. Szóval jóval kisebb az esélye. A karlendítő és agresszív mocskolódó neonácik a szélen sokkal durvábbak.
Szerintem ilyen eset max 0,5 ezrelék, vagyis kétezerből max. egy ember.
Nyilván a Kuruc mindenkit videózott, és nem a normálisan öltözött, hanem a kicsit is megbotránkoztatókról készült fotókat tette ki, mintha csupa ilyenek lennének.
Én simán vinném a gyerekemet. Ha látunk ilyet, az se lenne tragédia, ha karlendítőst látunk, az se. Meg tudom magyarázni neki, hogy mi az a nácizmus, mi a gonoszság.
"Nyilván a Kuruc mindenkit videózott, és nem a normálisan öltözött, hanem a kicsit is megbotránkoztatókról készült fotókat tette ki, mintha csupa ilyenek lennének."
Ha egyetlen ilyen van az egész homárparádén, az is éppen elég ok, hogy normális ember a lehető legtávolabb tartsa tőle a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!