Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol érdemes híreket olvasni?

Hol érdemes híreket olvasni?

Figyelt kérdés
Holland gazdatüntetés, áruházak ellátásának blokádja, német szimpátia tüntetés, tüntetés Belgiumban,Spanyolországban...

2022. júl. 10. 07:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Nemzetközieket CNN, BBC.
2022. júl. 10. 07:47
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Természetesen a vadpajtások című szenny... izé, igazmondó portált. Csuhajja!
2022. júl. 10. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
kuruc.info
2022. júl. 10. 07:59
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Ott olvass erről, ahol írnak erről. pl:

Traktoros blokádba kezdtek a holland gazdák

[link]

2022. júl. 10. 08:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Hiába nézem a hírportálokat, sehol nem hozzák az európai aktuális híreket. Ha rákeresek célzottan egy-egy hírre amiről tudomást szereztem tiktokról, vagy máshonnan, csak akkor dobja ki a kereső.
2022. júl. 10. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:
2022. júl. 10. 08:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Például az indexen most már kinjukban majonéz hiányról hadoválnak, volt itt már minden hiány én már borzasztóan mérges vagyok a médiára és az újságírókra, szerintem csak a pánikot keltik mert az hoz nagyobb nézettséget.
2022. júl. 10. 08:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Kedves hatoska! Nem az a gondom, hogy nem tudom beírni a keresőbe, hogy "tüntetés" "Bauern Protest", vagy Netherlande empty shops".

Az a problémám, hogy alapesetben nem lehet ezekről a hírekről a HÍRportálokon olvasni, hanem keresgetni kell, meg jól szelektálni. Kezd a hócipőm tele lenni vele.

Indexet is szoktam olvasni a sok egyéb mellett, de csak bulvár médiának tartom.

2022. júl. 10. 09:50
 9/11 anonim ***** válasza:

8: egy hírszerkesztőnek válogatnia kell a napi sok ezernyi hír között, ami neked fontos, azt lehet, hogy ő kevésbé fontosnak ítéli, és pl. nem naponta, hanem néhány naponta ad róla hírt

Ha téged ez a holland téma érdekel, akkor keress olyan akár külföldi oldalt, ami részletesen naponta foglalkozik ezzel. Minket ez nem érint közvetlenül annyira pl. a forinthoz meg egyebekhez képest, hogy napi szinten hír legyen erről.

2022. júl. 10. 10:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagy hatalom van a hírszerkesztő (ill. médiatulaj) kezében. Ők irányítják és terelik el az emberek figyelmét.

Komolyan azt gondolod, hogy az Európa szerte zajló tüntetések - az elszálló árak és nehéz megélhetés miatt - bennünket nem érintenek?

De a hamarosan hiánycikké váló majonéz, az aktuális autóbaleset, vizbefulladás igen???

2022. júl. 10. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!