Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az elterjesztett konspirációs...

Az elterjesztett konspirációs teóriák is a terv része?

Figyelt kérdés
Az egész Great Reset egy gumicsont azoknak akik vmivel intelligensebbek és érdeklik őket mi lesz a jövőben? Mert nyilvánvalóan a valódi terveket nem hozzák nyilvánosságra, mint ahogy azt sem írták meg hogy háború fog kitörni februárban, pedig biztosan be volt időzítve. El tudom képzelni hogy minden világuralmas videót azért hoztak direkt nyilvánosságra, hogy megfélelmítsék az embereket, vagy tényleg lenne valóságalapja? Vagy az egész inkább valóság és konspirációs elméleteknek van eladva?
2022. júl. 5. 11:57
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Pedig érdemes megnézni, nem az a lényeg, hanem többek közt az is hogy azok között az emberek között olyanok ülnek akik szerint a víz és energiaellátás sem lesz alapvető emberi jog már teljesen civilizált helyeken sem! Nekik ez természetes, a közember meg fizessen majd érte tripla annyit háborúra hivatkozva, mikor a világ pénzét már kisajtolták már mindenhonnan. Mindennel őket gazdagítod,és te egyre szegényebb leszel, addig amíg teljesen nem leszel kiszolgáltatott. Ha pénzed nem lesz, fizetsz az életeddel. És akkor még jönnek elő a történetek hogy hogy kísérletezgetnek az országokban a járványokkal. Minden benne van.
2022. júl. 7. 12:37
 32/50 anonim ***** válasza:

Hát jó

Mondjuk ami azt illeti én elég sokat gyarapodtam az elmúlt években. Nyilván nem milliárdokat, de ha valamit, azt elmondhatom, hogy egyre szegényebb biztos nem lettem.

2022. júl. 7. 12:53
 33/50 anonim ***** válasza:
#32 Lehet, hogy egyre több forintod van, de attól még esélyes, hogy euróban vagy dollárban számolva egyre kisebb a vagyonod.
2022. júl. 7. 15:18
 34/50 anonim ***** válasza:

Az meglehet.

De mivel nem euróban vagy dollárban költöm a pénzemet, és a forint alapú fizetésemből egyre több terméket tudok megvenni, így összességében ez nem számít semmit.

2022. júl. 7. 15:21
 35/50 anonim ***** válasza:

Az ugye megvan, hogy az importált árucikkeket - amik a bevásárlókosarad túlnyomó részét kiteszik - nem forintban fizeti a bolt? Sőt, a hazai eredetű termékek előállításához szükséges összetevők, alkatrészek és eszközök jó része is külföldről származik, ezekért se forintban fizet a gyár vagy a termelő. Ha a forint gyengül, minden drágább lesz, egyedül a fizetésünk nem nő.

Jómagam a fizetésem kisebb részét tudom félretenni most, mint 5-6 évvel ezelőtt, pedig azóta még szakmailag feljebb is kerültem egy kategóriával.

2022. júl. 7. 15:26
 36/50 anonim ***** válasza:

25, igen, ezzel tisztában vagyok.

De az én fizetésem nő.

És jómagam havi 200-250ezret teszek félre havonta, szóval még egy darabig nem fog problémát okozni az emelkedő ár.

2022. júl. 7. 16:22
 37/50 anonim ***** válasza:
Én is félre tudok tenni ennyit, de már most 40-50% körül van a (valódi) infláció, és év végére valószínűleg meglesz a 100% is. Ha a fizetésünk nem nő ennyit (márpedig nem fog), akkor már egyáltalán nem fogunk tudni félretenni.
2022. júl. 7. 16:38
 38/50 anonim ***** válasza:

40-50%?

Ez honnan ez az infó?

És mit értesz "valódi infláció" alatt?

2022. júl. 7. 18:10
 39/50 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy járok boltba. Valódi infláció alatt azt értem, amennyivel átlagosan növekednek egy átlagember kiadásai.

Ha a zongoraláb-alátét lesz az egyetlen, aminek nem 50%-kal, hanem csak 1%-kal emelkedik az ára, a KSH a zongoraláb-alátét árát fogja a legnagyobb súllyal beleszámítani az inflációba; de az átlagember nem zongoraláb-alátétre költi a pénze nagy részét.

2022. júl. 7. 18:20
 40/50 anonim ***** válasza:
Drágultak a dolgok az tény, de nem nőttek a dolgok a másfélszeresére. Ahol én élek és vásárlok ott legalábbis nem. Márpedig én eg ypesti LIDLben vásárlok, szóval nem túl spekcó a helyzetem:D
2022. júl. 7. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!