Mi jön még a németekre ezek után?
Úgy látszik, be kell osztaniuk a meleg vizet, csak a nap bizonyos szakaszaiban hadznalhatják. Emellett a sajtójuk folyvást békéltetni akatja őket a nélkülözês ês éhezés gondolatával.
Szűkös idők jönnek a télen?
Várhatóan ÉN novembertől! 😂😂 Akkorra van szerződésem egy ottani céggel -és ellentétben a sok itteni pofázóval, hogy ő majd megy külföldre én tényleg.
Valahogy azért nem aggódom a fagyhalál miatt, itthon is csak a szobát fűtöm ahol lakom télen azt is csak ilyen 19-20 fokig. Szerintem ennél többet ott sem spórolunk majd.
#11 A hamburgiaknak má lengetik, nem véletlenül írják a cikkeket. Szerintem sanszos, hogy megteszik.
#12 Köszi az offot mo, ügyes vagy, de nem nagy kunszt kimenni melózni, sokunk megtette már.
#17 Hát, ha azt sem fogjátok fel, hogy 2 éve Schwab elindította...
De igen, bizonyára mindennek a covid, meg az 1 országot érintő háború az oka... 👍
16-os: azért Ida Aukent nagyon sajnálom, ő volt az, aki anno írta a "You will own nothing, and you will be happy" c. cikket a Világgazdasági Fórum weboldalára. Azért írta, mert látta, hogy a kapitalizmus folyamatai egyre inkább oda tendálnak, hogy tisztán árucikkek gyártásával nem lehet akkora profitot generálni, mint szolgáltatások biztosításával. Arra akarta felhívni a figyelmet, hogy ha ez a tendencia folytatódik, akkor 2030-ra valós veszély lehet az, hogy a legtöbb jelenleg árucikként értékesített termék (például járművek, elektronikai cikkek, stb) már nem is lesz elérhető árucikként, csak szolgáltatásként.
Erre jön a sok szobahőmérsékletű IQ-val rendelkező konteós, és úgy adják elő a cikket, mintha ez valamiféle ördögi terv lenne, nem pedig valamiféle gondolatébresztő, hogy hé, gyerekek, kezdenek bajok lenni a szabadpiacos kapitalizmus ismét meg akarja enni önmagát, tenni kellene ez ellen valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!