Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyetértetek a vasárnapi...

Egyetértetek a vasárnapi nyitvatartás ilyen módon rövidítésével?

Figyelt kérdés

Mivel kevés az eladó:

[link]

2022. júl. 5. 07:38
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
53%

Gyurcsány alatt nem volt ennyire kevés eladó!

Gyurcsány jobb volt

2022. júl. 5. 07:41
 2/32 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Minden bolt dönthesse el, hogy hogyan van nyitva. De most komolyan, mi az már, hogy a kamara !kötelező! bolt zárral akarja "orvosolni" a munkaerőhiányt?

Ezek pont olyan inkompetens barmok, mint Nagy Márton.

2022. júl. 5. 07:44
 3/32 anonim ***** válasza:
81%

Huh, azért belinkelni a bäszódjál meg kdnp yt videót a cikk alá...a 444-nél már tényleg egyre csak lejjebb megy a színvonal.

Na mindegy, a kérdésre válaszolva: legutóbb is botrány volt a vasárnapi nyitvatartási korlátozásoknál, most sem lenne másképp.

Mind a foglalkoztatottak mind a vásárlók hőbörögtek, úgyhogy még egy ilyen korlátozást biztos nem fog bevezetni a kormány. Egyszer már eljátszották ezt a lehetőséget az emberek.

2022. júl. 5. 07:45
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Minden bolt döntsön maga. Talán meg kellene fizetni az eladókat, akkor nem lenne hiány.
2022. júl. 5. 07:46
 5/32 anonim ***** válasza:
35%
#3 mikor megláttam én is a videót.. ez tényleg már a legalja. Oké hogy ki kell szolgálni az olvasótábort, de minden bántás nélkül mondom akinek erre van igénye az tényleg az alja ellenzéki szavazókat képviseli.
2022. júl. 5. 07:49
 6/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2022. júl. 5. 07:50
 7/32 anonim ***** válasza:
27%
Én voltam az a kivétel aki a vasárnapi boltzárat sem elleneztem, így ezt sem bánom.😉
2022. júl. 5. 07:54
 8/32 anonim ***** válasza:
20%
Szegény pestiek már verik a nyálukat, nem tudnak vasárnap shoppingolni a drágák.
2022. júl. 5. 07:59
 9/32 anonim ***** válasza:
82%
#8 gondolom te majd valami műparaszt leszel, aki előadod, hogy mi itt vidéken magunk termeljük az ételt a kertben, magunknak varjuk a ruhát, és nem járunk boltba, az a Pöstiek úri huncutsága.
2022. júl. 5. 08:05
 10/32 anonim ***** válasza:
43%
8: nálatok nincs bolt a közelben, ezért másnak se legyen, igaz?
2022. júl. 5. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!