"Tehát származhat egy húspogácsa laboratóriumból vagy készülhet akár rovarokból is"
Ezt akarják etetni velünk. Persze most eljátsszák, hogy csak környezetvédelmi okokból, de már épül Amerikában az első komolyabb gyár, tehát egyértelmű, hogy megint üzleti érdek. Aztán majd kiderül, hogy semmivel nem kevésbé szennyező...
#40: Nem lesz ugyanolyan, mint a természetes hús, csak akkor lenne ugyanolyan, ha ugyanolyan módon állítanák elő. Az pedig nem laboratóriumi körülmény. De engem nem kell győzködni, én biztosan nem fogok műhúst enni, csak azért, mert egy cégnek ez üzlet.
2022. júl. 3. 16:54
42/61 anonim válasza:
#41Van valami bizonyítékod arra,hogy más lesz a tápértéke,íze és bármiben különbözik a természetes hústól?
2022. júl. 3. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
43/61 A kérdező kommentje:
#42: Tudom, mert nem egy élő állatból csinálják, hanem laboratóriumban kotyvasztják. De ismétlem: engem nem kell győzködni, mert én nem fogok műhúst enni. Ha neked megfelel, egyed, és gazdagíts vele egy céget, akinek ez bombaüzlet. Én inkább támogatom az állattartókat.
2022. júl. 3. 17:07
44/61 anonim válasza:
#43Szóval csak úgy tudod.
2022. júl. 3. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
45/61 anonim válasza:
"Tudom"
Akkor áruld el, mégis miben és miért különbözik? Az egyik izomszövet mitől lesz más, mint a másik? Egy laborban az izomszövet mágikusan átváltozik valami mássá?
2022. júl. 3. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
46/61 anonim válasza:
Biztos olvasta a vilagtitkai.com-on :D
2022. júl. 3. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
47/61 A kérdező kommentje:
#45: Szerinted a laborban pontosan ugyanazt a húst lehet előállítani, mint ami természetesen kialakul? Furcsállanám, mivel pl. arról is cikkeztek, hogy csökkentett zsírtartalmú húst lehet előállítani. Tehát nyilván manipulálják. És hidd el, majd keverni fogják bele a festéket is, hogy szebb színe legyen, meg rakják bele az ízfokozókat, hogy finomabb legyen. Erről szól a modern élelmiszeripar. Te pedig támogatod, mert szépen becsomagolva, egy híres cég logójával veheted meg, és azt hiszed, hogy jót teszel vele a környezetnek, pedig majd kiderül, hogy nem. Én maradok a termelőknél.
2022. júl. 3. 21:22
48/61 anonim válasza:
"Szerinted a laborban pontosan ugyanazt a húst lehet előállítani, mint ami természetesen kialakul?"
Értelemszerűen igen. Ugyanazon sejtek osztódásával ugyanazt a szövetet fogod eredményül kapni bármilyen környezetben.
"És hidd el, majd keverni fogják bele a festéket is, hogy szebb színe legyen, meg rakják bele az ízfokozókat, hogy finomabb legyen."
Ennek meg semmi köze ahhoz, honnan jön a hús. Aki akarja, most is csinálja, aki nem akarja, ezután sem fogja.
2022. júl. 3. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
49/61 A kérdező kommentje:
#48: Ezt nem tudhatod. Eleve, ha az állat meghal, utána rögtön felhasználva a húsa a legízletesebb. Amit a laboratóriumban állítanak elő, az mikortól számít halottnak? Majd ha a laboratóriumban tudnak olyan malacot előállítani, ami sejtről sejtre egyezik egy gazdaságban nevelt malaccal, akkor veszek a húsukból. Addig nem kell a kotyvalék.
2022. júl. 3. 21:40
50/61 anonim válasza:
"Ezt nem tudhatod"
Dehogynem, ahogy mindenki más is, aki legalább az általános iskolai szintű tudással rendelkezik, és hallott már a sejtosztódásról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!