Elkezdődött a hozzászoktatás a műhúshoz?
"Tehát származhat egy húspogácsa laboratóriumból vagy készülhet akár rovarokból is"
Ezt akarják etetni velünk. Persze most eljátsszák, hogy csak környezetvédelmi okokból, de már épül Amerikában az első komolyabb gyár, tehát egyértelmű, hogy megint üzleti érdek. Aztán majd kiderül, hogy semmivel nem kevésbé szennyező...
Mindjárt jönnek a vegánok, hogy "mi aztán megmondtuk, hogy ez lesz"
Aztàn amikor kiderül, hogy semmi nem lesz belőle akkor sírnak 1 hétig.
Egy okos, klímatudatos hozzászóló véleménye a HVG fórumból: "Legjobb lenne, ha elérhető lenne a "laborban növesztett hús", ami tulajdonságaiban megegyezik a rendes, nem laborban növesztett hússal, sőt felül is múlhatja azt."
Ezek agyhalottak.
Ha laborban "gyártott" műhúsra gondolsz az teljesen ugyanolyan lesz, mint amit a hentesnél veszel, sőt lehet jobb is, mivel lehet tetszőlegesen változtatni a zsírtartalmat is.
Viszont, ha azokra a szójás óborzalmakra, amiket most is árulnak a kiskereskedelmi cégek, akkor az csak az elvont vegánok tápláléka marad.
Senki nem szoktat téged semmire, azt veszel, termesztesz, eszel, amit te választasz.
Nem mellesleg a laborhús ugyanúgy hús, pont ugyanazokból a sejtekből áll, akár az állatban nőtt, akár nem.
A vegánok cumizzanak lovacskát.
Nyihhahahha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!