Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha megvádolnak hamisan szexuál...

Ha megvádolnak hamisan szexuális erőszakért milyen eséllyel kerülsz börtönbe?

Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Ha nem követte el nem fog börtönbe kerülni semmiképpen
Előfordul, hogy börtönbe kerülnek így
Nagy eséllyel börtönbe kerül mert nehéz bizonyítani, hogy nem követett el semmit
24 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon rá vagy erre a témára kattanva!

Keresed a menekülést vagy vádolni akarsz!?

2022. júl. 2. 16:58
 2/17 anonim válasza:
100%
Sajnos néha történik olyan, még a mai világban is hogy hamis vádakkal ítélnek el. Csak egy jó ügyvéd kell és sok pénz. Ha tényleg ártatlan vagy (nem ismerlek, semmi okom előre megitélni téged) akkor valahogy ki fog derülni. De ez sajnos nem biztos. Sok szerencsét!:)
2022. júl. 2. 17:00
 3/17 A kérdező kommentje:

Igen tegnap ki írtam egy kérdést. Régen elég sok egyéjszakás kalandom volt és egyszerűen bebeszéltem magamnak, hogy mi történne ha valaki ok nélkül feljelentene a jövőben ha hasonló helyzetbe kerülök. Vagy zsarolna bármi. Nekem a börtön mindig egy kényes téma volt. Soha az életbe nem követnék el bűncselekményt és mindenkibe azt látom, hogy feljelent stb. Paranoiámmal orvoshoz járok de egyenlőre sokat nem javultam:/

Mindig van valami amit bebeszélek magamnak. És most ez a hamisan megvádolnak dologtól félek. Ok nélkül

2022. júl. 2. 17:01
 4/17 anonim válasza:
100%
Bocsi, de nem értem: feljelentettek? Ha esetleg meg szeretnéd válaszolni, és nem kényes téma: mikor történt(ek)?
2022. júl. 2. 17:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló eséllyel, mintha bármi mással vádolnának meg hamisan... Nem 100% hogy felmentik az ártatlant, ahogy más esetekben sem. Hogy pontosan hány %, azt a franc se tudja.
2022. júl. 2. 17:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nagy eséllyel börtönbe kerül mert nehéz bizonyítani, hogy nem követett el semmit"

Nem is kell bizonyítania. A vádlónak kell bizonyítania az igazát, nem a vádlottnak az ártatlanságát.

2022. júl. 2. 17:16
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Ha dugtatok akkor sehogy nem fogod bebizonyítani, hogy nem történt erőszak. Szerencsére itthon még az az álláspont hogy ha önként elment veled a csaj és letolta a bugyiját akkor beleegyezett. Nyugaton elég gyorsan sittre vágnak.
2022. júl. 2. 17:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem jelentett fel senki :D. Emiatt nem merek buliba csajozni.
2022. júl. 2. 17:27
 9/17 anonim ***** válasza:
25%
6 Ez nyugaton sajnos már másként van. A férfi addig bűnös, amíg nem tudja bizonyitani az ártatlanságát. A nő addig ártatlan, amíg be nem bizonyítják a bűnösségét.
2022. júl. 2. 17:29
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

"Ez nyugaton sajnos már másként van"

Nincsen másként.

"A férfi addig bűnös, amíg nem tudja bizonyitani az ártatlanságát. A nő addig ártatlan, amíg be nem bizonyítják a bűnösségét."

Ilyen nincsen, se nyugaton, se keleten, se délen, se északon. Csak a fejekben van, mert rosszindulatú politikusok elültették ezt a gondolatot a fejekben, hogy a saját gazdagodásukat támogassák.

2022. júl. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!