Ha megvádolnak hamisan szexuális erőszakért milyen eséllyel kerülsz börtönbe?
Nagyon rá vagy erre a témára kattanva!
Keresed a menekülést vagy vádolni akarsz!?
Igen tegnap ki írtam egy kérdést. Régen elég sok egyéjszakás kalandom volt és egyszerűen bebeszéltem magamnak, hogy mi történne ha valaki ok nélkül feljelentene a jövőben ha hasonló helyzetbe kerülök. Vagy zsarolna bármi. Nekem a börtön mindig egy kényes téma volt. Soha az életbe nem követnék el bűncselekményt és mindenkibe azt látom, hogy feljelent stb. Paranoiámmal orvoshoz járok de egyenlőre sokat nem javultam:/
Mindig van valami amit bebeszélek magamnak. És most ez a hamisan megvádolnak dologtól félek. Ok nélkül
"Nagy eséllyel börtönbe kerül mert nehéz bizonyítani, hogy nem követett el semmit"
Nem is kell bizonyítania. A vádlónak kell bizonyítania az igazát, nem a vádlottnak az ártatlanságát.
"Ez nyugaton sajnos már másként van"
Nincsen másként.
"A férfi addig bűnös, amíg nem tudja bizonyitani az ártatlanságát. A nő addig ártatlan, amíg be nem bizonyítják a bűnösségét."
Ilyen nincsen, se nyugaton, se keleten, se délen, se északon. Csak a fejekben van, mert rosszindulatú politikusok elültették ezt a gondolatot a fejekben, hogy a saját gazdagodásukat támogassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!