Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem lehetne úgy megoldani a...

Nem lehetne úgy megoldani a transz problémát, hogy egy harmadik nembe soroljuk őket?

Figyelt kérdés
Így el lehet felejteni a gender agybajt, megoldható a törvény kijátszásának elkerülése, és nincs probléma abból, hogy valaki teljesen nőnek néz ki, de van farka, mert be lehet sorolni a transz nembe.

2022. jún. 27. 14:59
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
#30: Hogy érted, hogy nem kék az ég, ha egyszer annak látjuk?
2022. júl. 3. 12:34
 32/44 anonim ***** válasza:
34%
#30 Szóval ha én belül kutyának érzem magam, akkor kutya vagyok?
2022. júl. 3. 13:43
 33/44 anonim ***** válasza:
92%
#32: Nem, akkor te elmebeteg vagy.
2022. júl. 3. 14:06
 34/44 anonim ***** válasza:
59%
#33 Akkor aki férfi létére nőnek érzi magát, az is elmebeteg.
2022. júl. 3. 14:48
 35/44 anonim ***** válasza:
39%
#34: Kifejtenéd ezt? Én transz nőként a nőkhöz hasonlóan viselkedek, például ugyanúgy tudok ide választ kiírni, mint a nők többsége. Ha te kutyaként azonosítod magad, az azt jelenti, hogy szerinted a kutyák tudnak válaszolni a Gyakorin, ráadásul szép kerek, egész magyar mondatokban. Szerintem nem túlzás azt mondani, hogy ilyet csak egy elmebeteg állíthat. Én még nem láttam kutyát gyakorizni, te már igen?
2022. júl. 3. 14:54
 36/44 anonim ***** válasza:
34%
#35 Ha te nőként azonosítod magad, az azt jelenti, hogy szerinted a nők tudnak szakállat növeszteni vagy piszoárba pisilni. Szerintem nem túlzás azt mondani, hogy ilyet csak egy elmebeteg állíthat.
2022. júl. 3. 15:09
 37/44 anonim ***** válasza:
30%

A nemi megerősítő műtét után a transz nők se tudnak állva pisilni és a lézeres szőrtelenítés után szakálluk se lesz, úgyhogy ez most nem jött be.

Amúgy meg lásd a 30. válaszom. Leegyszerűsíted a dolgokat általános iskolai szintre. Mesélhetnék neked kromoszómákról és hormonokról, hogy megértsd, hogy te miért nem lehetsz kutya, és én miért lehetek nő, de te nem törekszel arra, hogy megértsd, csak a gyűlölködés a célod. Nagyon szépen megtanultad ezeket a kormányunktól és ügyesen fel is tudod mondani, ezért mindenképpen dicséretet érdemelsz. Mit szólnál mondjuk egy jutalomfalathoz? 😄

2022. júl. 3. 15:26
 38/44 anonim ***** válasza:
4%

Segédeszközzel (pisitölcsér) a nők is tudnak állva pisilni illetve vannak olyan nől akiknek bizonyos okoknál fogva bizony van szakálla.

Nem ez különbözteti meg a nőt és a férfit, hanem az, hogy biológiailag minek született. Ezen nem változtat semmilyen politilai hatalom, a személyiség, a kulturális tényezők, a vallás, a személy esetleges nemi diszfóriája, stb.

2022. júl. 3. 15:48
 39/44 anonim ***** válasza:
28%
A biológiai nemet külön kell választani attól a fajta nemi meghatározástól, amit az ember alapból használ magára. Ugyanúgy, ahogyan a személyiséget a kinézettől. Nem tök mindegy az embereknek, hogy hogyan néz ki vagy mi a neme, ha az a személy jó ember? Mi a halál közöd van a kinézetéhez vagy a neméhez? Ha a legjobb haverod bevallaná neked, hogy transz, akkor nem lennél a barátja többet? Ha a gyereked coming out-olna és bevallaná, hogy transz, akkor kiutálnád és inkább elküldenéd, hogy úgy halj meg, hogy nem láttad újra soha többet?
2022. júl. 3. 23:10
 40/44 A kérdező kommentje:
#39: És akkor az asztalt hívjuk széknek, a széket meg asztalnak?
2022. júl. 3. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!