Tarjányi Péterről mi a véleményetek ?
nógrádi ropinál egész biztosan jobb és hitelesebb.
Mondjuk nála bárki jobb, még én is.
Spöttle és Nógrádi az alternatív világ ügynökei 🙂
Szerintem nekik az a munkájuk hogy megosszanak, dezinformáljanak, kétségeket ébresszenek, alternatív valóságokat építsenek az erre fogékony emberekben.
Retteneteek :)
Tarjányi szerintem jobb náluk, ő inkább kicsit celeb-szakértő irány, kicsit ért is hozzá, szeret is szerepelni, és próbál hitelesebb forrásokból tájékozódni.
Hiteles és független véleményű megbízható szaki,és őt nem befolyásolja semmilyen politika irányvonal,ez holtbiztos! Bár ahogy a szemébe nézek,engem 1 kicsit kiráz a hideg az érzelmetlenségétől,mert olyan kb mint 1 hideg robot,aki nem tart semmitől sem,és azt mondja amit gondol,mentes minden befolyástól.
spöttle,nógrádi egy lefizetett f@szkalapok, drábik meg egy mesevilágban megragadt megöregedett felnőtt ovis ,aki összevissza hordja a baromságait, és egy elképzelt fantázia világban él,aki saját maga is elhiszi azt amit állít,hogy mindenki összeesküdött a világ ellen,és "rejtett" hátérhatalmak írányitanak mindent
Jó szakértő, az Ostrom című műsorban is mindig felkészülten, pontosan válaszol a kérdésekre.
Objektívebb, mint az orosz propagandát magyarul kihirdető Spöttle.
Személyesen dolgoztam vele nagyon régen. Megcsinálta a delta Force kiképzését, majd testőr volt a tek elődjénél. Ő védte János Pál papát amikor ide látogatott.
Tényleg ért hozza amiről beszél. Spötte, Nógrádi kóklerek. Nógrádi még a diplomáját is hamisította.
Könyve is szuper 2006-ról. Anekdótázós személyes.
Beírom a keresőbe, hogy biztonságpolitikai szakértő és két embert hoz ki: Tarjányi és Nógrádi, mintha csak 2 ember volna az országban ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!