Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyetértetek abban hogy egy...

Egyetértetek abban hogy egy politikai,közleti aktivistának sokkal inkább érvelni kénne tudnia mint hogy véleményezni,kritizálni mást?

Figyelt kérdés

2022. jún. 1. 14:29
 1/4 Molyember ***** válasza:
100%
A vélemény csak vélemény, a kritika meg addig vehető komolyan, amíg érveket is tartalmaz.
2022. jún. 1. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerinted a Puzsér az milyen etekintetben?

2022. jún. 1. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne legyenek politikusok at all, lehetne helyettük AI és a kényes kérdésekkel kapcsolatban egy appban szavazhatnánk.
2022. jún. 1. 14:44
 4/4 Molyember ***** válasza:
Puzsért nem tudom hallgatni, nekem túl körülményes, modoros, egyszerűen megunom, vagy felidegesít. Igazából egyetlen közéleti témában sem ismerem az álláspontját, nem tudom, hogyan építi fel az érveit, miként használja azokat. Szóval nagyjából nincs véleményem róla.
2022. jún. 1. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!