Azt miért kell ma minden transznak bemondásra elhinni,
hogy az ellenkező neműnek érzi magát?
Figyelt kérdés
Ma mindenkinek kötelező zokszó nélkül elfogadni, ha egy férfi bejelenti, hogy ő mostantól nő, és ennek megfelelően legálisan végigverheti a női mezőnyt a sportban.
Lia Thomas tökéletesen férfinek néz ki, még nemváltó műtét sem kellett neki semmihez. Laurel Hubbardnak szintén elég volt a bemondás.
Svájcban elég bemenned az okmányirodába és onnantól az ellenkező nemhez tartozol.
Szóval azt mégis hogyan állapíthatja meg ránézésre bárki, hogy igazat mond-e az illető, hacsak nem esett át még az operáción?
29 mert neked miben árt, ha holnaptól vagy soha nem lesz az?
2022. jún. 28. 16:04
32/88 anonim válasza:
Először valaszolj te. Neked milyen hátrányod van abból, ha egy idegen mától nem Sándor hanem Mária? Milyen szempontból érint téged ez?
2022. jún. 28. 16:06
33/88 Fero89 válasza:
#31 bár nem a 29-es vagyok de szívesen válaszolok. Nekem abban árt, hogy ha hagyjuk hogy az illető ne kaphassa meg a nemi diszfóriára ismert leghatékonyabb és legjobb kezelést, mert evvel egy harmadik személy nem ért egyet, akkor onnantól mi akadályozza meg, hogy én ne kapjak szorongásoldókat a depressziómra, mert Jóska Pista a szomszédból nem ért egyet a droghasználattal.
2022. jún. 28. 16:19
34/88 anonim válasza:
Nemcsak nekem árt vele, hanem az egész környezetének, mégpedig azért, mert a gyerekek is kedvet kaphatnak hozzá, és kialakul náluk a transzszexualitás nevezetű elmebetegség.
2022. jún. 28. 16:40
35/88 Fero89 válasza:
#34 Ez annyira megalapozott mint azt mondani, férfiként ne menj kislányok közelébe mert kedvet kapnak hozzá hogy ők is férfiak legyenek, csakhogy ez a transzfóbokon kívül senki szerint sem így működik.
2022. jún. 28. 16:44
36/88 Fero89 válasza:
Ráadásul a korábbi példámra visszatérve, ne kaphassak szorongásgátlót, mert esetleg a gyerekeknek megtetszik hogy én olcsón vehetek nyugibogyót, és ők is úgy döntenek depressziósak lesznek?
2022. jún. 28. 16:47
37/88 anonim válasza:
#35 Érdekes, 100 évvel ezelőtt mindenki tudta magáról, hogy milyen nemű. Azóta van ez a transz baromság, amióta a gazdáid kitalálták. Szóval igenis attól kapnak kedvet hozzá, hogy ezt látják.
2022. jún. 28. 17:17
38/88 anonim válasza:
#37 honnan veszed, hogy nem voltak régen is?
2022. jún. 28. 17:25
39/88 anonim válasza:
26-os vagyok. Hogy miért árt valakinek ez? Gyerekekre gondolni manapság luxus? Egy gyereknek hogy magyarázod el, hogy a mellette elsétáló nő, igazából nem is nő, hanem egy szőrös taxisofőr? Pesten is nem egyet láttam, hogy szakálla és mellszőrzete van egy nőnek kinéző selejtnek.
2022. jún. 28. 17:46
40/88 anonim válasza:
"Egy gyereknek hogy magyarázod el, hogy a mellette elsétáló nő, igazából nem is nő"
Sehogyan, hiszen ilyen nem létező probléma csak az elmebeteg transzfóbok fejében létezik. A nő az nő, akkor is, ha mellékesen transz nő. A férfi pedig férfi, akkor is, ha mellékesen transz férfi. Tehát ezen nincs mit elmagyarázni. Magát a transzszexuálist pedig nem kell egy gyereknek elmagyarázni, pont úgy ahogy a heteró szexről meg a fogamzásgátlásról sem 6 évesen világosítid fel a gyerekeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!