Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Azt miért kell ma minden...

Azt miért kell ma minden transznak bemondásra elhinni, hogy az ellenkező neműnek érzi magát?

Figyelt kérdés

Ma mindenkinek kötelező zokszó nélkül elfogadni, ha egy férfi bejelenti, hogy ő mostantól nő, és ennek megfelelően legálisan végigverheti a női mezőnyt a sportban.

Lia Thomas tökéletesen férfinek néz ki, még nemváltó műtét sem kellett neki semmihez. Laurel Hubbardnak szintén elég volt a bemondás.

Svájcban elég bemenned az okmányirodába és onnantól az ellenkező nemhez tartozol.

Szóval azt mégis hogyan állapíthatja meg ránézésre bárki, hogy igazat mond-e az illető, hacsak nem esett át még az operáción?

2022. jún. 24. 02:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 A kérdező kommentje:
29 mert neked miben árt, ha holnaptól vagy soha nem lesz az?
2022. jún. 28. 16:04
 32/88 anonim ***** válasza:
100%
Először valaszolj te. Neked milyen hátrányod van abból, ha egy idegen mától nem Sándor hanem Mária? Milyen szempontból érint téged ez?
2022. jún. 28. 16:06
 33/88 Fero89 ***** válasza:
100%
#31 bár nem a 29-es vagyok de szívesen válaszolok. Nekem abban árt, hogy ha hagyjuk hogy az illető ne kaphassa meg a nemi diszfóriára ismert leghatékonyabb és legjobb kezelést, mert evvel egy harmadik személy nem ért egyet, akkor onnantól mi akadályozza meg, hogy én ne kapjak szorongásoldókat a depressziómra, mert Jóska Pista a szomszédból nem ért egyet a droghasználattal.
2022. jún. 28. 16:19
 34/88 anonim ***** válasza:
0%
Nemcsak nekem árt vele, hanem az egész környezetének, mégpedig azért, mert a gyerekek is kedvet kaphatnak hozzá, és kialakul náluk a transzszexualitás nevezetű elmebetegség.
2022. jún. 28. 16:40
 35/88 Fero89 ***** válasza:
92%
#34 Ez annyira megalapozott mint azt mondani, férfiként ne menj kislányok közelébe mert kedvet kapnak hozzá hogy ők is férfiak legyenek, csakhogy ez a transzfóbokon kívül senki szerint sem így működik.
2022. jún. 28. 16:44
 36/88 Fero89 ***** válasza:
92%
Ráadásul a korábbi példámra visszatérve, ne kaphassak szorongásgátlót, mert esetleg a gyerekeknek megtetszik hogy én olcsón vehetek nyugibogyót, és ők is úgy döntenek depressziósak lesznek?
2022. jún. 28. 16:47
 37/88 anonim ***** válasza:
0%
#35 Érdekes, 100 évvel ezelőtt mindenki tudta magáról, hogy milyen nemű. Azóta van ez a transz baromság, amióta a gazdáid kitalálták. Szóval igenis attól kapnak kedvet hozzá, hogy ezt látják.
2022. jún. 28. 17:17
 38/88 anonim ***** válasza:
94%
#37 honnan veszed, hogy nem voltak régen is?
2022. jún. 28. 17:25
 39/88 anonim ***** válasza:
5%
26-os vagyok. Hogy miért árt valakinek ez? Gyerekekre gondolni manapság luxus? Egy gyereknek hogy magyarázod el, hogy a mellette elsétáló nő, igazából nem is nő, hanem egy szőrös taxisofőr? Pesten is nem egyet láttam, hogy szakálla és mellszőrzete van egy nőnek kinéző selejtnek.
2022. jún. 28. 17:46
 40/88 anonim ***** válasza:
92%

"Egy gyereknek hogy magyarázod el, hogy a mellette elsétáló nő, igazából nem is nő"

Sehogyan, hiszen ilyen nem létező probléma csak az elmebeteg transzfóbok fejében létezik. A nő az nő, akkor is, ha mellékesen transz nő. A férfi pedig férfi, akkor is, ha mellékesen transz férfi. Tehát ezen nincs mit elmagyarázni. Magát a transzszexuálist pedig nem kell egy gyereknek elmagyarázni, pont úgy ahogy a heteró szexről meg a fogamzásgátlásról sem 6 évesen világosítid fel a gyerekeket.

2022. jún. 28. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!