Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor vált ez a kategória a...

Mikor vált ez a kategória a szélsőjobb gyülekezőhelyévé?

Figyelt kérdés

Pár éve még nagyjából hasonló arányban voltak itt egyes oldalak szimpatizánsai. Most pedig minden válasz le van pontozva, ami nem szélsőjobboldali narratíva (egymást persze felpontozzák).

Mikor és miért lett ez a kategória olyan, mintha a kuruc info vagy a vadhajtások kommentszekciója lenne?

2022. jún. 23. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem a szélsőséges baloldali liberálisokból van túl sok itt.
2022. jún. 23. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem a DK-sok vannak nagyon felülreprezentálva, ez az oldal amúgy soha nem volt reprezentatív.
2022. jún. 23. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
A liberálisok tudnak angolul és továbbálltak a redditre
2022. jún. 23. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

A libsevikek java az áprilisi megalázó verés után visszahúzódtak az internet sötét bugyraiba, például a Reddit/hungaryra.

Ott meg jól elvannak a kis véleménybuborékukban, egymással vitáznak az euróról meg orbánoznak 0-24,igaz senkit sem érdekel.

2022. jún. 23. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez vegyes társaság, itt nincs cenzúra. A Reddit Hungary 100% balos, ott rögtön törölnek minden ellenvéleményt. A Kuruc szélsőjobb, a Mandiner fideszes, ezeken sem tűrnek meg más véleményt. De a gyakori szabad.
2022. jún. 23. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
96%
Én "szélsőjobbos" vagyok, egyáltalán nem látom, hogy a mi oldalunk dominánsabb lenne. És ez így van rendjén, teszem hozzá.
2022. jún. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!