Miért mondják az LMBTQ-támogatók, hogy 30-40-50% a nem heteroszexuálisak aránya?
A briteknél végzett felmérés szerint 1% összesen: [link]
Egy amerikai kutatás szerint 7%, bár az átlagember összesn 60%-ra becsüli, feltehetőleg a mindenhonnan ömlő LMBTQ-propaganda miatt: [link]
ma 13:22
Minden kutatást pontosan és a helyén kell kezelni, a mezei újságírók erre jellemzően nem alkalmasok, hiszen nincs szakirányú végzettségük, így csak egy rövid kivonatot tudnak írni.
Szóval ha van türelmed, mindig olvasd el és vesd össze a módszertanaikat, az adataikat és hogy pontosan miket vizsgáltak és miket állítottak.
Sokan abból indulnak ki, hogy a legtöbb ember pánsexuális. Mint mivel már itt is volt pár olyan kérdés, hogy ha a srácnak van egy barátnője, aki transz, akkor ő most micsoda. Ebből indult ki az az elképzelés, hogy a legtöbb ember pánsexuális. Én nem vagyok ilyen nagy tudós én csak a számokhoz értek ezért ezt nem is fogom taglalni.
Szóval, akik az lmbtq+ tagnak válalják madukat, az országonként eltérő. Ezért külön kell őket vizsgálni. Amerikában nem mondok biztos számot, de az emberek kb. 15-20%-a meleg. De ennek utána is tudsz keresni, de nézd meg az adott cikk dátumát is. Magyarországon ez kb. 3,5% ezt máe kifelyeztem, hogy m8ért egy másik kérdés alatt. Sok cikk hülyeségeket állít, ezért óvatosnak kell lenni. Sok a "britt tudósok megállapították" vagyis ezalatt a hamis kutatásokat értem. Sokszor használjuk ezt a kifejezést mikor poénkodunk. Ennyit tudok mondani.
Ekkora a kulturális hatás miatt adódó különbség?
Szóval elméletileg azonos számú nem hetero-heteto arántnak kellene lennie.
Pusztán a más közeg miatt dupla annyi lenne?
Ha ugen, akkor baj van, mert a fidesznek van akkor igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!