Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mondják az LMBTQ-támogat...

Miért mondják az LMBTQ-támogatók, hogy 30-40-50% a nem heteroszexuálisak aránya?

Figyelt kérdés

A briteknél végzett felmérés szerint 1% összesen: [link]

Egy amerikai kutatás szerint 7%, bár az átlagember összesn 60%-ra becsüli, feltehetőleg a mindenhonnan ömlő LMBTQ-propaganda miatt: [link]

2022. jún. 22. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Ezzel akarnak igazolást nyerni az érzékenyítéshez. Ameddig csak pár embert érint nem foglalkoznak vele annyian, ha viszont úgy látják, hogy sok ember részese akkor nagyobb figyelmet kap
2022. jún. 22. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
Már nem azért, de a cikkekben hol van, hogy az lmbtq pártiak becsülik nagyobbra a számot? Arról nem is beszélve, hogy az egész cikk arról szól, teljesen mindegy milyen csoportról van szó, az emberek egyszerűen többre becsülik a tőlük különböző csoportba tartozók számát. Tehát pont nem az lmbtq-tagok gondolják nagyobbnak az ilyen csoport számát.
2022. jún. 22. 13:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Isti már bizonyította is, amit feltettem a kérdésben. Szerinte kevés a tisztán heteroszexuális ember, vagy talán nincs is. Mindenki homo vagy bi. Érdekes, a kutatások nem ezt mutatják, de biztos, mindenki csak elfojtja. Szerintem meg akkor nincs homoszexuális, csak elfojtják a heteroszexualitásukat.
2022. jún. 22. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:
44%
Macisajt, az elfojtásokban elismerem, hogy szakértő vagy.
2022. jún. 22. 13:43
 15/20 Isti22 ***** válasza:
93%

ma 13:22

Minden kutatást pontosan és a helyén kell kezelni, a mezei újságírók erre jellemzően nem alkalmasok, hiszen nincs szakirányú végzettségük, így csak egy rövid kivonatot tudnak írni.

Szóval ha van türelmed, mindig olvasd el és vesd össze a módszertanaikat, az adataikat és hogy pontosan miket vizsgáltak és miket állítottak.

2022. jún. 22. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
Mert számukra jobban hangzik még ha nem is valós adat.
2022. jún. 22. 16:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Sokan abból indulnak ki, hogy a legtöbb ember pánsexuális. Mint mivel már itt is volt pár olyan kérdés, hogy ha a srácnak van egy barátnője, aki transz, akkor ő most micsoda. Ebből indult ki az az elképzelés, hogy a legtöbb ember pánsexuális. Én nem vagyok ilyen nagy tudós én csak a számokhoz értek ezért ezt nem is fogom taglalni.

Szóval, akik az lmbtq+ tagnak válalják madukat, az országonként eltérő. Ezért külön kell őket vizsgálni. Amerikában nem mondok biztos számot, de az emberek kb. 15-20%-a meleg. De ennek utána is tudsz keresni, de nézd meg az adott cikk dátumát is. Magyarországon ez kb. 3,5% ezt máe kifelyeztem, hogy m8ért egy másik kérdés alatt. Sok cikk hülyeségeket állít, ezért óvatosnak kell lenni. Sok a "britt tudósok megállapították" vagyis ezalatt a hamis kutatásokat értem. Sokszor használjuk ezt a kifejezést mikor poénkodunk. Ennyit tudok mondani.

2022. jún. 22. 22:33
 18/20 A kérdező kommentje:
#17: Nem 15-20% meleg Amerikában, hanem 7%. Ebben benne vannak a leszbikusok és biszexuálisok is. Ott van a link a kérdésnél.
2022. jún. 22. 23:16
 19/20 Bferike ***** válasza:
12%

Ekkora a kulturális hatás miatt adódó különbség?

Szóval elméletileg azonos számú nem hetero-heteto arántnak kellene lennie.

Pusztán a más közeg miatt dupla annyi lenne?

Ha ugen, akkor baj van, mert a fidesznek van akkor igaza.

2022. jún. 23. 19:52
 20/20 anonim ***** válasza:
#18 én vagyok az 17. Bocsi nem néztem meg.
2022. jún. 24. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!