#10: A társadalmi nem egy használhatatlan hülyeség.
2022. jún. 16. 23:31
12/19 anonim válasza:
A legtöbb férfi nem tud szembe nézni, ha a családjában van vagy születik egy fogyatékosággal élő férfi, ennek ellenére apám igen intelligens vagyok érzelmileg, mert mindenkiről gondoskodott.... meg túlérzékeny szíve vitte el...
2022. jún. 17. 00:00
13/19 anonim válasza:
Felesleges ezt nekem definiálnom, születéskor a orvosok eldöntik. Egy nagyon kis %-ban vannak problémás egyedek, akiknél ez kérdés lehet.
2022. jún. 17. 00:21
14/19 anonim válasza:
6-os, beelőztél! Ejnye
2022. jún. 17. 01:01
15/19 anonim válasza:
Vannak olyan köztes állapotok, mikor szervek alapján se egyértelmű.... pl mikor valaki teljes férfi hormonra érzéketlen testtel szüleik, látszólag női nemi szervei lesznek, de belül csak egy csökevényes vaginája van, mellei nem nőnek meg, vannak nem működő heréi hasban a petefészkek helyén és kivülről úgy nézki mint egy nő, de genetikai teszt alapján férfi, és erre sok esetben kamaszkor környékén jönnek rá..
Transzneműség más téma, de legtöbb transz ismerősömmel beszélve, ők is kicsi koruktól érezték, hogy rossz testbe születtek, én melegként csak annyit éreztem, hogy Gergőke jobban tetszik a nagycsoportban az óvodában... jobban megnéztem őt, mint Rékát..
2022. jún. 17. 01:19
16/19 anonim válasza:
Amiről a 15ös ír az egy születési rendellenesség, amit hermaphroditizmusnak nevezünk.
Az ilyen illetőket pedig hermaphroditáknak.
2022. jún. 17. 03:08
17/19 Pacalpöresz válasza:
Ma már elég nehéz definiálni
2022. jún. 17. 08:44
18/19 anóca válasza:
XX - nő XY - hím. Létezik a hermafroditizmus jelensége is, ezt ha észreveszik serdülőkorban, akkor hormonális kezeléssel elbillenthető egyik v másik irányba, ha jól tudom. Ahogy érzi az illető...Léteznek a kromoszómák számbeli eltérései is, pl. XYY - "szuperférfi", ami számos fogyatékossággal jár, ugyanígy az XXX - "szupernő" is. Amúgy az, hogy vki transz vagy queer vagy 8 éves kislánynak érzi magát vagy farkasként definiálja önmagát, szerintem semmi más, csak mentális betegség/eltévelyedés....
2022. júl. 23. 22:57
19/19 anóca válasza:
még annyit, hogy egyes állatcsoportoknál fordítva van az XX-XY, illetve lehetnek jellemzően hermafroditák (pl. csigák) sőt, a környezet nyomására nemet válthatnak (békák, egyes halfajok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!