Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek a civilizációnk...

Szerintetek a civilizációnk hanyatlik?

Figyelt kérdés
Fejtsétek ki a véleményeteket
2022. jún. 13. 15:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
A GYK - politika színvonala biztosan.
2022. jún. 13. 15:45
 2/26 A kérdező kommentje:
Burokban élsz?
2022. jún. 13. 15:47
 3/26 anonim ***** válasza:
0%

Miért hanyatlana?

Define "hanyatlik a civilizációnk".

A társadalmunk ép, a technológiai fejlődés sosem látott tempóban zajlik.

A reprodukciós rátával ugyan vannak gondok, deegy nagy hirtelen nagy populációvisszaesés után az is normalizálódhat újra.

Szóval szerintem nem. De érdekelne mit értesz te alatta, hisz valamiért feltetted ezt a kérdést.

2022. jún. 13. 15:49
 4/26 anonim ***** válasza:
39%
Egyértelműen hanyatlik. Háborúk, túlnépesedés, éhínség, vízhiány fenyeget. Én elég borúlátó vagyok, szerintem ez csak romlani fog. Nagyon optimistán is 50 évet adok az emberiségnek. Fenyeget az anarchia, és a totális szétesés.
2022. jún. 13. 15:51
 5/26 anonim ***** válasza:
29%

Mindig van, aki szerint hanyatlik, mások szerint meg nem.

Pl. a rabszolgaság eltörlésénél is mondták, hogy hanyatlik, mert szerintük a négereket isteni törvény rendelte a fehérek alá, ezért a rabszolgaságpártiak ezt hanyatlásként élték meg

Vagyis önmagában értelmetlen a kérdés. A világ változik. Aki a régi világhoz ragaszkodott, az hanyatlásként éli ezt meg. Aki az új világot várja, annak haladás.

2022. jún. 13. 15:51
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
A klímaváltozást a bőrünkön érezzük, és évről éve rosszabb a helyzet. Jóval gyorsabb ez a tendencia szerintem mint gondolták.
2022. jún. 13. 15:53
 7/26 anonim ***** válasza:
23%
Igen. A "ovidjárvány egy nagy intelligenciateszt volt. Aki elbukott rajta azt beoltották. Az a civilizáció ami odáig jut a nagy "fejlődésben", hogy az egyedei sorba állnak a teszteletlen kísérleti génoltásokért sőt viszik a gyermekeiket az nagyon súlyosan hanyatlik.
2022. jún. 13. 15:55
 8/26 anonim ***** válasza:
40%

6, a klímaváltozás fenyegeti a civilizációnkat, de nem ítéli hanyatlásra. Még.

Majd ha annyira beüt, hogy országnyi emberek fongak a vízhiány miatt elindulni más országokba, illetve háborúban pusztítjuk el egymást az élettér megszerzése vag ymegtartása miatt, amjd akkor veszélyt jelent a civilizációra nézve is.

Jelenleg nincs több háború a világon a szokásosnál. Most van egy a közelünkben, emiatt van a tudatunkban, de azelőtt meg máshol volt.

A gazdasági válság is ciklikus és ugyan veszélyesnek veszélyes és lesznek áldozatai - mind anyagilag, mind tényleges halottak akár - így vagy úgy de megoldjuk, összességében a civilizációt nem fenyegeti.

Szerintem a civilizációt elsősorban olyan dolgok fenyegetik amik globális szinten és letaglózóan gyorsan bénítják meg az infrastruktúrát. Nem, a COVID nem ilyen, ott egy percig sem okozott pl élelmiszerhiányt (nem, az, hogy a sozmszédod felvásárolt mindent, az nem a COVID vagy a szállítók hibája).

De ha egy Napkitörés lebssza az áramot egy féltekényi fogyasztóról és műholdról az már elég nagy bibi lenne.

2022. jún. 13. 16:05
 9/26 anonim ***** válasza:
30%
7: az bukott el, aki nem oltatta magát, és bele is döglött vírusba. Aki még mindig konteókban hisz, miután az összes hamisnak bizonyult, az meg agyilag bukott el.
2022. jún. 13. 16:18
 10/26 anonim ***** válasza:
75%

,,az bukott el, aki nem oltatta magát, és bele is döglött vírusba."

Vagyis akire egy pcr teszt alapján ráírták hogy covid halott:)

,,Aki még mindig konteókban hisz, miután az összes hamisnak bizonyult, az meg agyilag bukott el"

Nem nem, a konteók mind egy szálig bejöttek csak nektek zokniagyú coronaimádóknak addig tart a memóriátok mint egy aranyhalnak. A szakértőknek nevezett senkiházi fehérköpenyes majmaitok mind sorra felsültek, a konteók meg mind sorra bejöttek.

Mellesleg az egész bolygó rohan a szakadék felé és ezt elmeroggyantak tömegei hívják fejlődésnek csakmert újabb kütyün bambulhatnak birkamódjára a nagy semmibe.

2022. jún. 13. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!