Trianon óta már volt egy vh, mégis miben reménykedtek?
Figyelt kérdés
A trianon lényege az volt hogy megszabaduljanak az élösködő magyarságtól.
Mi értelme nagymagyarországos matricákat dobálni mindenhova?
Jelenleg a fidesz propaganda hazugságai tartják 1ben az országot.
2022. jún. 10. 08:00
11/20 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
12/20 anonim válasza:
6-os vagyok. Engem lepontoztak, a velem egyetértőt (10-es) pedig fel. Tök következetes :D
13/20 anonim válasza:
Ma már csak a vesztesek gondolkodnak nemzetekben. A globalizmus korát éljük, ez a görcsös ragaszkodás a nemzethy "értékekhez" merő bullshit. Mi bizonyítja azt, hogy a nemzetekben van bármi érték? Csupa önsanyargatás. Aki nem érti hogy merre tart a világ, az éljen a kis álomvilágában nagy dicső nemzetekről álmodozva, de a valóság azt mutatja, hogy az a kor elmúlt.
14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, az a probléma hogy a magyar egy tehetségtelen, jelentéktelen népség. A nyugati népek olcsó, lenézett rabszolgája.
2022. jún. 10. 09:15
15/20 anonim válasza:
12 itt ne keress logikát. Tele van az oldal funkcionális analfabétákkal.
Az előbb egy, akinek megerősítettem mástémában a véleményét, velem kezdett el vitatkozni. :D
Üdv. 10
17/20 anonim válasza:
#16 Nem, mert Trianon az 1. vh után történt. Azóta egy vh volt a 2. .
18/20 anonim válasza:
14, hogy téged lenéznek, az nem azért van, mert magyarnak születtél, hanem ahogy írod, tehetségtelen vagy. A tehetségteleneket pedig mindenhol a saját szintjükön kezelik, lehet német, lengyel, vagy orosz.
19/20 anonim válasza:
16 üdv a funkcionális analfabéták közt. Van annak a bizonyos mondatnak egy első fele is (segítek: mióta?).
20/20 anonim válasza:
Mentek már rőzsét gyűjteni liberráltak?
Szükségetek lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!