Mi van a liberalizmusban és a baloldalban amit a jobboldal vagy a Mihazánk nemzetellenesnek tart?
Márcsak azért,mert nem értem,ha valaki azt mondja,hogy mindenki szabad és egyenlő jogok illetnek meg mindenkit az miért nemzet gyűlölő. Pláne,ha belegondolunk abba,hogy Széchényitől kezdve Tiszán át a kisgazdákig elég sokan nemezeti liberálisok voltak akik a legtöbbet tették az országunkért.
Megha valaki azt mondja,hogyha valaki a munkásokat is képviseli.
35 Lehet nem de nagy kedvence lett a fiúknak. És akkor is csak pénzbírságot kapott.
Nem túl nagy stabilitas az szerintem,ha egy ilyen köztudott aberrált dzabadon kószál az utcán. Mégegyszer mondom akiknél nincs probléma ott nem kell váltani. Egyébként meg te szerintem valami Kádár vagy Rákosi korról beszélsz. De nekem meg a rossz hírem az,hogy onnan meg a legtöbb maradvány a Fideszben van.
#36. "Lehet nem de nagy kedvence lett a fiúknak."
Érdektelen a gyermeki képzelgésed.
"Mégegyszer mondom akiknél nincs probléma ott nem kell váltani."
Magyarázd el az elvbarátsidnak is, mert a Fidesz ezt láthatóan tudja és alkalmazza. :)
"De nekem meg a rossz hírem az,hogy onnan meg a legtöbb maradvány a Fideszben van."
Mind a szellemi, mind a vagyoni jogutódai a szocik voltak, az MSZP még játszott is arra a '90-es években, hogy ők A PÁRT. Szóval kár a gőzért, ezzel ma már nem hülyítesz be senkit.
37 De te se.
"A fidesz ezt láthatóan tudja és alkalmazza."
Hát igen ha befogadnám a Pesti Tvt én is ezt mondanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!