Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Csok, babaváró építési...

A Csok, babaváró építési támogatással hogy segítettek a családoknak, ha lányegében ennek hatására drágább lett a piac?

Figyelt kérdés

Tehát pl egy 5-6 éve Úgymond megszerezhető volt egy lakás, megfizethető volt egy szakember. mostmeg, felveszed a csokot, babavárot eladósodsz, és még igy is jó drágán veszel lakást. De lényegében aki nem él ezekkel, az meg jó piaci hátrányba kerül. Buta példával élve, hogy elmagyarázzam mire gondolok, hogy mit tett a kormány.

a boltban van 10 ft ért nyalóka, de 5ft os támogatást kapsz az államtól családostól. Ennek következményére a nyalóka ára lesz 17-20 ft.

Jól látom a helyzetet? nem vitát szeretnék generálni, meggyőzhető vagyok. Csak egyenlőre nem látom korrektnek ezt a döntést.

2022. jún. 7. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Mindenképp segítettek abban, hogy még több adósrabszolgaságot váltsanak meg maguknak.

Akinek pedig nincs családja annak pedig segítettek, hogy vagy ne tudjon vásárolni, vagy ha vásárol akkor még kevesebb pénze maradjon :)

2022. jún. 7. 18:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Ugyanígy látom én is. Akkor csak nem vagyok ezzel egyedül. Ellenérvet is jó lenne olvasni. Vagy valaki hozzáértőt esetleg.😁
2022. jún. 7. 19:11
 13/19 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező. A kettes leírta. Az hogy te nem vagy hajlandó elfogadni, hogy ettől függetlenül megy az ingatlan piac felfele, az a te bajod.

De akkor ne akard az okos idiótát játszani legalább...

2022. jún. 7. 19:14
 14/19 anonim ***** válasza:
25%

13.

Hiába beszélsz neki, látod jól elválaszolgat magának másik profilról.:D

2022. jún. 7. 19:46
 15/19 anonim ***** válasza:
11 éve, amikor megnyílt a német, osztrák munkeerőpiac és azóta kikocogott oda 300++ ezer ember. Korábban pedig 200 ezer Albionba. A születésszám 1.4 / nő. A természetes fogyás elvitt kb. 300++ ezer embert. Fogadni mertem volna hogy összeomlik az ingatlanpiac és tessék. Csók ide csók oda nem értem. Mindha nem működne a matematika. 10-1 = 20 Mi van? Ez van? Érti valaki?
2022. jún. 8. 09:34
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Úgy segítettek, hogy három nemzedék fizetheti azoknak a lakásoknak a hiteleit, amelyek már két nemzedék alatt romok lesznek!
2022. jún. 8. 12:33
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
16, ha nem is érted hogyan működik a csok, aki miért szólsz hozzá??
2022. jún. 8. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
17. Mert nagyon is érti csak te vérfideszesként belebolondulsz ebbe? :)
2022. jún. 8. 15:03
 19/19 anonim ***** válasza:
20%
18, nem, mert teljesen máshogy működik mint amit ideböfögött... de akkor ne zavarjanak a tények.
2022. jún. 8. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!