Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha nincs lmbtq propaganda,hogy...

Ha nincs lmbtq propaganda,hogy hogy mindenhol hazánkat védik a külföldi emberek a kommentszekcióban?

Figyelt kérdés

Deutsche welle,lmbtq törvény:

[link]

BBC:

[link]

EU, hivatalos csatorna

[link]

NBC:

[link]

Tehát ha nem létezik,hogy hogy a nyilvànvaló negatív kontextus ellenére, a többség velünk van?

Ezt az anomáliát ,hogy magyarázzák meg a tagadók?

2022. jún. 6. 12:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%
#20: Igen, én mindig is a baloldali, liberális vezetést tartottam diktatórikusabbnak. Ők akarták betiltani a kuruc.infót, ők tiltották be a holokauszttagadást, és ők akarják pl. most is az EU-ban gyűlöletbeszédre hivatkozva ellehetetleníteni a kritikus véleményeket. Nem azért, mert egyetértek a szélsőjobboldaliakkal, de nekik is lehet hasznos meglátásuk, és nekik is joguk van elmondani az álláspontjukat. Ha ez nem érvényesül, akkor nincs szólásszabadság. Jelenleg itthon, Magyarországon van szólásszabadság, hiszen mi is beszélhetünk itt mindenről veszély nélkül. De most, hogy az EU gyűlöletbeszédre hivatkozva akarja elhallgattatni a kritikus hangokat, azt jobban nevezném diktatúrának, mint Orbán rendszerét.
2022. jún. 6. 23:44
 22/32 anonim ***** válasza:
71%
#21 jó ég 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2022. jún. 6. 23:49
 23/32 anonim ***** válasza:
23%
#22: Ha nem érted, amit írtam, akkor szerintem ne nyilváníts véleményt!
2022. jún. 6. 23:54
 24/32 anonim ***** válasza:
80%
#23 a holokauszttagadás tiltása szerinted rossz dolog? Komolyan? És az is, hogy csak kulturált módon lehet az lmbtq-ról beszélni? Baj, hogy nem lehetne mocskos szájjal gyűlölködni? Ez korlátozó? Van baj…🙄
2022. jún. 6. 23:57
 25/32 anonim ***** válasza:
82%
#24: A holokauszttagadás butaság, de akkor is azt gondolom, hogy aki hisz a szólásszabadságban, az nem tilthat be véleményeket. A gyűlöletbeszéddel pedig az a probléma, hogy nagyon könnyű erre hivatkozva visszaélni, és elhallgattatni kritikus hangokat. Ha az EU bevezeti, amit tervez, akkor majd az lesz, hogy valaki annyit mond pl., hogy a férfiak nem szülhetnek, és máris mehet a bíróságra. Ez semmi más, mint a liberálisok diktatúrája, az ő értékrendjükkel ellentétes vélemények elhallgattatása. Kb., mint a kommunizmusban, csak itt úgy tesznek, mintha liberális demokráciában élnénk, pedig nem. Ezzel szemben Orbán rendszerében nagyobb véleményszabadság van. Itt nem kerülsz bíróságra azért, mert azt mondod, hogy a férfiak nem szülhetnek, de pl. azért se, ha azt mondod, hogy a Biblia egy mesekönyv. Ez így fair, mindkét oldal véleménye tolerálva van. Csak a liberálisok nem bírják elviselni azt, hogy a velük ellentétes oldal véleménye is elhangozhat.
2022. jún. 7. 00:08
 26/32 anonim ***** válasza:
92%

A holokausztnak ma is élő túlélői vannak. Ha valaki tagadja a holokausztot, akkor az ezeknek az embereknek a szenvedését, és traumáját gyalázza. Teljesen érthető, hogy ezt nem teheti meg törvényes úton.

Abban egyetértek, hogy maga az, hogy “gyűlöletbeszéd” nagyon tág fogalom, és pontosítani kell, hogy mi tartozik ide, és mi nem. De azért vannak olyan esetek, amik egyértelműen gyűlöletbeszéd. Amikor nyíltan elmondja valaki, hogy megverné a melegeket/transzokat. Hogy kényszergyógykezelni kellene őket, vagy ennek-meg annak elmondja őket (ezt szerintem nem kell kifejtenem, tudjuk, mit mondanak). Az egyértelműen gyűlöletbeszéd, amit nem szabad következmények nélkül hagyni. Ahogy a szomszédoknak sem mondhatsz ilyet csak úgy. Mert van az a vonal, amikor nem a szólásszabadságoddal élsz, hanem kárt teszel másokban. Akár a jóhírüket, becsületünket, vagy mentális jóllétüket. Annak meg nem szabad jogi lehetőséget hagyni. De mégegyszer mondom, fel kell állítani a határokat, hogy mi számít annak, és mi nem. De önmagában, hogy nem lehet nyíltan más emberekről, csak az irányultságuk miatt büntetlenül fröcsögni, szerintem nagyon is helyénvaló.

2022. jún. 7. 00:39
 27/32 anonim ***** válasza:
12%
Nézem a tévét, egy normál sorozat megy, szexjelenetet vágnak be. Mi van benne? Két faszi mászik egymásra. Nem, nincs homopropaganda, á, dehogy.
2022. jún. 7. 01:47
 28/32 anonim ***** válasza:
Ha két ellentétes nemű ember lenne, az meg akkor hetero propaganda? 🙄 A lakosság x része meleg. Az, hogy a filmekben nem láthatatlanok, az nem propaganda.
2022. jún. 21. 01:27
 29/32 anonim ***** válasza:
#28: Nem tudom, te hogy vagy vele, nekem nincs bajom a homókkal, de attól még rosszul vagyok, ha a b*zulást mutogatják.
2022. jún. 21. 01:28
 30/32 anonim ***** válasza:
29.: Én spec. személy szerint semmilyen nyalakodást nem szeretek látni, heterót sem. Szóval ha egy ilyen jelenet se lenne a filmekben engem az nem zavarna. 😃
2022. jún. 21. 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!