Készültök már a még durvább válságra? Lesz erre külön megtakarításotok? Külföldi valutába fektetik a pénzt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 10:05
2/12 anonim válasza:
Provokatív és pánikkeltő kamu kérdés….. jelentve.
4/12 anonim válasza:
Készülnék, de nem tudom hogyan kell. Ha értéktelenedik a pénz nem a legjobb ötlet pénzt felhalmozni. Te hogyan csinálod?
5/12 anonim válasza:
Ja, ástam egy atombunkert és telenyomtam klotyópapírral.
6/12 anonim válasza:
A 2-esnek azt a buta, ostoba arcát úgy megnézném majd vészhelyzetben. Maga alá fog bogyózni, mint a nyulak. Élete első őszinte megnyilvánulása lesz majd az a pánik.
7/12 anonim válasza:
Van euró tartalékom (sőt, minden pénzem euróban van) és ha nagyon összeomlik minden, akkor pattanok Ausztriába. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy hogy alakulnak a következő hónapok.
8/12 anonim válasza:
Igen, euroban és dollárban van a megtakarításom. És a német nyelvtudásra ráfrissítek.
9/12 anonim válasza:
Igen, bár sokat tenni nem tudok. Külföldi valutába nem érdemes, mert ott is válság lesz. Hacsak nem jüanba, abba lehet hogy érdemes fektetni, bár a rubel is lehet befutó.
10/12 anonim válasza:
Kérdező!
Igén, én készülök egy olyan gazdasági válságra, ami szerintem vagy hasonló vagy rosszabb lesz, mint a 2008-as.
Most már mindennek emelkedik az ára, de olyan brutálisan, hogy szinte hetente változik. Minden egyre drágább, és az még folytatódni is fog.
Igen, az ilyen vagy hasonló esetekre mindig van félre tett pénzem, amit több megtakarításba szoktam tartani. pl.. Arany, ingatlan, de ezek csak hosszú távon érik meg! Van egy deviza számlám, amin van kb.. 4000 euró, amihez bármikor hozzá tudok nyúlni, ha egy nagy baj történne.
Az állásom jelenleg jól fizet és biztosnak mondható, a jelenlegi helyzetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!