Támogatnátok azt, hogy a szavazati jogot minimum 10 elvégzett osztályhoz kössék?
Figyelt kérdés
Azért nem érettségit mondtam, mert sokan pont akkor mehetnek először szavazni, amikor már 18 évesek elmúltak, de még mondjuk az érettségi évében vannak. Nemrég tudtam meg, hogy állítólag (de nem akarok hülyeséget mondani, ha ez nem igaz, javítsatok ki) olyan is mehet szavazni, aki nem tud írni vagy olvasni. Szerintem ez lenne a minimum.2022. jún. 5. 12:36
21/26 anonim válasza:
A magyar társadalomban ennek nem lenne semmi jelentősége. Itt az értelmiség egy szinten van a prolikkal a politikát illetően. A mindenki hülye csak az én szekértáborom nem mentalitás meglepő módon nem az iskolázatlan emberek sajátossága.
22/26 anonim válasza:
Én azt támogatnám, hogy minimum 10 évet üljenek fogházban azok az idióták, akik mindig azon agyalnak, hogy miként lehet másokat megalázni, diszkriminálni!
23/26 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a diplomások általában véve sokkal szűklátókörűbbek, jellemzően nem foglalkoznak azzal, hogy mi a társadalom érdeke, valahogy mindig a multikét meg a nyugatét nézik. Igazából, aki kétkezi munkát végez, annak lenne a legtöbb jogosultsága szavazni. Én azt támogatnám, hogy minimum 8 általánosnak meg kell lennie, mert azért egy minimumra mégis szükség van, így viszont egy bizonyos problémás népréteg nem szólhatna bele az ország irányításába, ami nagyon hasznos lenne.
24/26 anonim válasza:
AJVÉÉ, NÁCI KÉRDÉS. Jelentettem a TEK-nek és a rasszizmus elleni ombudsmannak.
25/26 anonim válasza:
Minimum egy elvégzett szakmunkásképzőhöz kellene kötni.Aki egy szakmát nem volt képes elvégezni tisztességgel az semmire sem való a társadalmon fog egész életében élősködni.
26/26 anonim válasza:
"rasszizmus elleni ombudsmannak."
Kicsit olyan mint az egyszeri ember, aki egy óriásit akart fingani, de helyette csak beszrt. Nincs ilyen ombudsman.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!