Hány ország van bevonódva az orosz-ukrán háborúba? Lelkileg nyilván mindenkit megérint a téma, de most nem így értem, hanem például úgy, hogy mely országok kinek a pártján állnak például pénzügyileg?
Például Németország pénzügyileg támogatja valamelyik felet?
A többi országra vonatkozóan is érdekel, nem csak Németország.
Valójában nem ilyen támogatásra gondoltam, hanem például úgy, hogy direkt mondjuk fegyverkezésre adnak nekik pénzt vagy hasonló háborús célokra.
De értem, amit írtál.
Fehéroroszország az aki tevékenyen Oroszország pártján áll, úgy tudom katonákat is adtak illetve az ország területén gyülekeznek és onnét is támadnak orosz hadtestek.
Ukrajnát a másik oldalon pedig az USA illetve több NATO-tagállam segíti fegyverekkel és segélyekkel, de hadilag egy ország sem avatkozott be az ő oldalukon, lévén esélyes egy világháború/atomháború kitörése ha ez megtörténne, ezt pedig senki nem akarja.
"lévén esélyes egy világháború/atomháború kitörése ha ez megtörténne"
Ez badarság. A vietnami háborúban is harcoltak kínaiak és szovjetek az amerikaiak ellen pedig papíron még tanácsadóként sem voltak jelen a háborúban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!