Szerintetek nem kell tartani az arab élelmiszerláncoktól ,ami egyre nagyobb hálózatban épül ki európában?
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 10:34
11/35 anonim válasza:
Egy perce épp gondolkodok, de nem jut eszembe semmi
12/35 A kérdező kommentje:
Hát pl . ezekben a boltokban elsősorban majdnem csak arabok vásárolnak.És egyre több boltit látok ,hogy megnyitnak.Vagyis egyre több az arab???
2022. máj. 17. 12:09
13/35 A kérdező kommentje:
Bécsbe 10 éve alig láttam arabot.Most tele az egész Bécs meg a kissebb városok is.
2022. máj. 17. 12:11
14/35 anonim válasza:
Az lenne erre a megoldás kedves kérdező, hogy a VILÁGHIRŰ MAGYAR KONHYÁVAL és élelmiszerekkel kellene ellátnod a környéked, miért nem vállalod fel magyarságod és terjeszted a világhirű kultúránkat?!
15/35 A kérdező kommentje:
Kissé olyan kép alakult ki bennem mint az a film ,azt hiszrm az a címe hogy A kisérlet.
Most mind ha ők élveznék a jogokat, mi meg engedelmességre kell hogy törekedjünk.
Az amerikai történelemben is az indiánok először békéssen fogadták be a bevándorló euróaiakat.Aztán egyre több bűnöző hagyhatta el európát és ment ki Amerikába, és kiírtották az indiánokat...
Kicsit nem fura egybeesés ez??
2022. máj. 17. 12:25
16/35 A kérdező kommentje:
Hiába mondom én neked.Te a pénzt meg a bizniszt látod ebbe,én teljesen mashogy látom az összegzést...
2022. máj. 17. 12:26
17/35 anonim válasza:
Nekem az fura, hogy mit keres egy pingvin a sivatagban, de, hát izlések és kebabok
18/35 A kérdező kommentje:
Hát ez egy jó kérdés...Mit keres az arab európában?
2022. máj. 17. 12:30
19/35 A kérdező kommentje:
Sőt ami még feltünt ,az arabok mind egészségesek ,életerőssek.Az európaiak meg full elkeztek követni egy olyan filozófiát ,hogy pusztítsd magad.
2022. máj. 17. 12:57
20/35 anonim válasza:
Én több Kínait láttok, mint arabot. Tele van minden kínai botokkal meg éttermekkel. Kína eladósítja a világot. Tessék lehet picsogni ezen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!