Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha hiszel a háttérhatalomban,...

Ha hiszel a háttérhatalomban, a világkormány kialakításának tervében, mit tennél?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha lenne egy olyan pont (hacsak addig ki nem tör itt is a háború és életben maradunk) hogy döntened kell vagy rabszolgaként behódolsz a rendszernek, vagy meghalsz, te hogy döntenél? Képes lennél mindent feladni? Lázadnál? Várnád a véget?

2022. máj. 16. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Ma már nincs nép, csak fogyasztók vannak.
2022. máj. 16. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rég túl ment ezen a ponton. Mit teszel kérdező?
2022. máj. 16. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a robotizálás nem lesz olyan szinten, hogy már emberek nélküli hadseregekkel ölhetnek minket, még van esély
2022. máj. 16. 22:21
 4/8 A kérdező kommentje:
2es. Emberekkel konzultálok a végidőkben a gondolataikról és próbalok sok időt a családommal tölteni. Hinni abban, hogy bár a nagyhatalmak biorobotnak néznek, egy sakktáblán lévő gyalogost aki csak elhullik, próbalok lelkileg felkészülni a halálra, annak elfogadására. Békeidöben született 21. századi emberként ez pokoli nehéz. De lehet még van egy kis időnk. Bár reménykedem, hogy legalább egy kisebb lázadást azért megélhetek. De ahogy az 1es írta, ahhoz nép kell. És énis fogyasztónak születtem (sajnos)...
2022. máj. 16. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Lázadni csak az USA polgárai tudnának, mivel nekik vannak fegyvereik.Mi mivel lázadjunk?

Az USA népének van ebben nagy felelőssége, nekik kellene tömegesen fellázadni.

2022. máj. 16. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleve halálra van ítélve az olya társadalom amely megszakítja a kultúráját a saját népével.Ott a privatizáció...a gazdag azzal henceg ,hogy mennyi pénze lett abból ,hogy kitúrja a sajátját az országból ,a környezetéből,hogy neki több legyen.Most őszintén,ki akarja ezt védelmezni ,ha elindul egy őrület...

Nézzétek meg az arabokat...Összetartóbbak mind barmely euróai nép.Mi filantróppá ,meg állatbaráttá váltunk, ezek meg jönnek be.Az emberek csodálkoznak ,hogy több joguk van ,mint az európainak.Csodálkoztok?5 gyereket szülnek, normalis ,hogy azt védelmezi a jog aki akar szülni.

Mi meg azon veszekedünk ,hogy kinek milyen autója meg háza legyen.Kitúrjuk egymás.Szerintetek ennek van jövője???

Inkább adom a töröknek, azoknak legalább van eszük...

2022. máj. 17. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jegyeztétek meg gyerekek, azé lesz a föld aki a tápláléklánc csúcsán marad, nem az akinek sportkocsija van...
2022. máj. 17. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, vedd észre, hogy nincs döntési jogunk. Sosem volt. Hiába lázadsz, nem érsz el vele semmit, mert még mindig kevesen vagyunk ehhez. Emberélet nem számít a céljuk eléréséhez. Covid, háború, majomhimlő és még nincs vége a sornak. A most bevezetett háborús vészhelyzet, meg az extraprofit adó az emberek tönkretétele, a magántulajdon és az emberi jogok eltörlésének eszköze. Igen, pár éven belül valószínű, mi már nem élünk, legalábbis én biztos nem. Ha nem én nyírom ki magam, akkor majd ők megteszik. Sokszor én is padlón vagyok emiatt, de az utolsó éveimet próbálom élettel is megtölteni, amíg lehet.
2022. máj. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!