Az étolajhiány nagy problémát fog okozni?
Figyelt kérdés
Én speciel nem szeretek abban sütni, és a zsíros kenyeret hagymával is jobban szeretem, mint az olajos kenyeret.2022. máj. 10. 21:45
11/15 A kérdező kommentje:
“És a húst nyersen eszed? Vagy nyersen és hagymával azt is.”
Ö.... most megfogtál.
Ja nem. A tatárt nyersen hagymával, igen. A mettet szintén. A cigánypecsenyét a szalonna zsírján sütöm, a tócsnit disznózsírban, mint a pörkölteket. Ha netán csirkemell lenne (amit magamtól sosem csinálnék), azt meg vajon, margarinon süthetem, vagy párolhatom.
2022. máj. 11. 11:29
12/15 anonim válasza:
A zsír drágább mint némelyik hús!
13/15 A kérdező kommentje:
12 még németeknél is 95 cent negyed kilója a zsírnak. 4 euró alatt amit veszel, azt nem nevezném húsnak.
Gondolom falvakban a parasztok sem mérik sokért, aki tart disznót.
2022. máj. 11. 12:05
14/15 anonim válasza:
Hát a disznótartás nagyságrendekkel kevesebb mint 15-20 éve. Nagyon kevesen tartanak disznót, azt is saját fogyasztásra. Drága a takarmány.
15/15 A kérdező kommentje:
Kár. :(
2022. máj. 11. 13:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!