Miért nincs már jelentés a koronavírus.gov oldalon?
Nem csak hétvégén, hanem már tegnap se, és ma se volt fent, mennyi az új fertőzött és társai.
Végre békén hagynak a covid hisztivel, vagy csak átmeneti, és szeptembertől újra mindmeghalunk?
13: Pofonegyszerűen:
Eddig minden olyan elhunytat, aki valaha covidos volt, automatikusan az abban elhalálozottak közé soroltak be. Ha a covidból kigyógyulás után egy évvel halálos autóbalesetet szenvedett, a torkán akadt valami, leszúrták, agyonlőtték, akkor is a covidban elhunytnak számított. Épp így, ha egy 70-100 éves szív- és tüdőproblémás és/vagy Alzheimer kóros vagy demens öreg elkapta, kigyógyult, majd 1-1,5 évvel utána elhunyt, akkor úgy könyvelték el, hogy 100%, hogy a covid szövődményekbe halt bele.
Mostantól viszont csak azokat tekintik covidban elhunytaknak, akik a pozitív tesztjüket követő napokban adják be a kulcsot.
? [Miért nincs már jelentés a koronavírus.gov oldalon? Nem csak hétvégén, hanem már tegnap se, és ma se volt fent, mennyi az új fertőzött és társai.]
Ha figyelemmel kiséred, akkor hogy nem láttad a közlést, ami éppen adatközlésben volt („mennyi az új fertőzött és társai”): [link]
┌ ✎ 11/ A kérdező kommentje: [Köszönöm a válaszokat. Akkor gondolom, hétfőn.] 2022. máj. 5. 20:40
✎ 16/ A kérdező kommentje: [Hát,én ma se látok semmit, pedig hétfő van. Akkor mikor?] 2022. máj 9. 15:52 ┘
Azt te találtad ki, hogy ez hétfőn lesz; azért reklamálsz, mert nem találtad el?
#17! Kötözködésnek szép próbálkozás volt, de nem valami figyelmes. A képet, amit küldtél, láttam. A dátumot is, ami neked viszont elkerülte a figyelmed. Máj.2.hétfő, a hétvégi összesített adatokkal. A kérdésem máj.4-én született "már tegnap és ma se volt fent." Jé, tényleg! Ha máj.2.az utolsó adat, akkor se máj.3., se máj.4.nincs fent.
Nem kitaláltam, hanem logikusan próbáltam következtetni az egyik válaszoló információja alapján, miszerint csak hetente 1x küldik ezentúl. Ha az utolsó adat máj.2.hétfő, akkor a következő, logikusan máj.9.hétfő. Az egy hét.
Egyébként valóban elkövettem egy hibát, logikát kerestem a kormánynál, ami sose volt.
Rám is megharagudhatsz, de én sem értelek; többszörösen.
Ha május 2-án láttad, hogy heti adatközlés lesz, akkor a kérdésednél miért soroltad az ugyanazon a héten hiányzó napokat?
Ha covid hisztinek nevezed, és végre békén hagyásodról írtál, akkor miért hiányolod az adatokat?
Egyébként, a heti adatközlés nem jelent 7 naponkénti adatközlést. (Én hetente megfejtem a friss rádió- tv műsorújságban a keresztrejtvényt, de nem minden héten ugyanazon a napon.) 2022. 18. hetében (ami már májusban volt), közöltek adatokat. A következő hét – amikorra legközelebbi adatközlést ígértek –, 2022. 19. hete, ami 2022. május 9-vel kezdődik és 2022. május 15-én végződik. Ha a hét bármelyik napján közölnek adatokat, akkor az eheti adatközlést is megvalósítják; ez még nem maradt el.
És ha nem, akkor mi lesz? Nem tudod senkinek mutogatni, hogy hogyan változott a közölt új fertőzöttek száma a nálatok tapasztalt változáshoz képest? Az új fertőzéseket meg nem tudom, hogyan kell a halottak számához viszonyítani? Az egy napon közölt új fertőzöttek közül, akik meghalnak, igen eltérő idő múltával halnak meg; lehet, hogy van, aki 1-2 napon belül, de lehet, hogy van, aki 3-4 hét múlva. A két változás nem együtt mozog; legfeljebb hosszabb időtávon; havi, negyedévi időszakban. Bár, ez sem biztos. Példa rá az omikron variáns, ami nagyon fertőző volt, de nagyon alacsony volt a mortalitása.
#19! Én senkire nem haragszom, csak nem értem, akit nem érdekel, miért válaszol? NEM láttam 2-án, hogy heti adatközlés lesz. Egy itt válaszolótol tudtam meg később. Május 2-án pedig az előtte lévő hétvége adatait rakták ki, ahogy addig is, vagyis utolsó adat: máj.1-ig szól. Tehát a 18.hétről már NINCS adat, nem csak a 19.-ről.
Az, hogy miért kérdezem, az meg az én dolgom. Senkinek nem tartozom magyarázattal. Az oldal erre van, bármilyen kérdést fel lehet tenni. Az enyémre egy ember válaszolt, neki nagyon köszönöm. Utóbb kiderült, hogy az az infó se volt pontos, hisz azóta eltelt egy hét és azóta sincs adat, de arról meg nem ő tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!