A "zsidózás" elfogadhatatlan a 21. században?
11, tudnál arra valami bizonyítékot hozni, hogy a zsidók kezében van a magyar kormány?
És ha már itt vagyunk... milyen jellegű módon van a kezükben? Ez valami árnyékhatalom? Vagy mi?
Mondjuk Szájert nehéz elképzelni kipában...:D
A magyarországi zsidóság létszáma 90-110ezer körül van, ami kb a népesség 1%-a, és erősen fogyatkozó tendenciát mutat.
De attól tartok mást értünk zsidó alatt.
Szájer akkor ezek szerint katolikus zsidó, Orbán meg cigány zsidó.
Hát én nem értem ezt a világot azt hiszem:D
Amúgy picit túl van tolva a dolog. Most ha előtted egy csak a kérdés kedvéért egy zsidó ember, és mondjuk beszólsz neki, hogy k anyukádat, az kb semmit nem okoz, max visszaszól valamit, de ha mondjuk lehülyézed, úgy hogy a hülye mögé teszed hogy zsidó, akkor már rögtön akkor ügy lenne belőle, hogy még a hírekben is visszahallanád.
Arról nem beszélve, hogy ha most más vallásúnak hasonlóan szólnál be, tehát a hülye mögé kerülne egy keresztény, hindu stb stb, abból meg semmi nem lenne sőt, kutyát nem érdekelné.
Szóval ez a zsidózás dolog sokszor olyan mint a rasszizmus, hogy sokan ki is használják úgymond. Most totál random példa: Megtámadnak valakit az utcán hogy kirabolják. Elkapják a tettest, ha akit megtámadott egy totál átlag ember volt, akkor simán a rablás miatt fog felelni. Ha a megtámadott ember zsidó, kisebbségi rassz vagy bármi hasonló helyzetben volt akkor már simán ráfogják, hogy antiszemita, rasszista stb volt, holott a támadó valószínű egyáltalán nem tudta, hogy akit megtámad az pontosan ki vagy mi viszont jogilag ellene remekül fel lehet ezeket a dolgokat használni.
A zsidózás elfogadhatatlan, az volt, és az most is.
Kérdező, én zsidó vagyok, és szerencséd, hogy ez egy virtuális vita, mert ha valóságos lenne, szétrúgnám a se..edet.
Lehet jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!