Kádár rendszer alatt milyen volt az élet? Jobb volt akkor sokkal, mint most?
Ha nem értem oda a boltba időben, akkor nem volt például kenyér
Most meg nyafogunk ha nincs két polc tele 6278 féle kenyérrel.
Jó sz.r volt az élet...
Boltokban mindenből kb. egyfélét lehetett kapni, a fél osztály egyforma magasszárú cipőben járt.. :-D
Egy nem csekély tábor mégis visszavágyik oda, ezt mivel magyarázod? Tudom, hogy a kamaszévek sokat nyomnak a mérlegen, de ennyivel szerintem nem lehet elintézni.
"Ha nem értem oda a boltba időben, akkor nem volt például kenyér"
Voltak napok mikor egyáltalán nem volt kenyér. Meg minden ehetetlen/ihatatlan volt, pl párizsi, sör, májkrém stb. Ezért volt kisgazda minden vidéki
Érdekes, ennek az ellenkezőjét propagálják itt is, a face-en is, minden élelem ízében csúcsszuper volt. Akkor most ki ferdít és ki mond igazat?
Voltak jó termékek,de a zacskós tej rendszeresen romlott volt,a Ruditól is könnyen elkaphatott a cifra,a sör felfordult lepedékesedett hamar.A lisztben igen könnyen találtál zsizsiket,trópusi gyümölcsöt csak minden másnap (Húsvét és Karácsony) láttál,ha láttál.
De alapvetően sok mindenki nosztalgiával gondol rá,mert régen még a szarnak is jobb íze volt.
Annak aki dolgozott azért nem volt annyira rossz,hacsak nem voltak nagy igényei.
Ezzel az a bibi, mindenkinek mások az igényei és ezt nem lehet szabályozni.
Mellesleg egy idő után rohadtul unalmas a bezzegrégen szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!