Miért nincsenek olyan diktátorok, akik jó dolgokra(pl környezetvédelemre vagy családon belüli erőszak eltüntetésére) kényszerítik az embereket?
Így kiélhetnék a hatalomvágyukat és nem lenne (annyira) negatív mások véleménye róluk.
Nyilván csak két példát hoztam elő, de rengeteg ilyet vagy értelmesebbet lehetne felsorolni.
10! Ja a szokásos nácimentegetés azzal, hogy relativizáljuk, amit csináltak, értem. 😉
Ettől még tény az tény, Hitlert és kis csapatát ebben "lefőzni" nem lehet, 11 millió halott alig négy év alatt csak úgy, pedig nem is lett volna rá szükség.
Gondolom a következő az lesz, hogy hát a-a-a amerikaiak meg a britek meg lebombázták Drezdát...mert a nácimosdatók kb. így szoktak jönni érvekben.
Alapvetően az volt a gond Hitlerrel, hogy ezt:
"A kutyák fül és farok csonkolását csak érzéstelenítésben lehetett végezni, szigorúan szabályozták az állatkisérleteket, betiltották a viviszekciót. A vágóállatokat csak humánus módon lehetett levágni,"
-nem alkalmazták az EMBEREKRE!!!!
11-es én nem relativizálok, de a brit koncentrációs táborok és Belga kongói embertelen kegyetlenkedések is jóval korábban történtek. A náciknak volt kitől tanulni mi? Már nem 6 millió? Ne legyél kicsinyes a 11 millióval legyen mindjárt 20 millió.
10#
14! Szóval akkor a nácik nem felelősek, mert más is csinált borzalmas dolgokat a történelemben? Ennyi erővel akkor végignézheted az egész írott történelmet is a Mogulok kegyetlenkedéseitől a mongolokon át egészen az asszírokig, ez attól még nem menti fel a nácikat.
Hatmillió a ZSIDÓ ÁLDOZATOK SZÁMA! A Holokauszt kifejezés pedig általában a náci népirtás áldozataira vonatkozik, ebben benne vannak az elpusztított szovjet foglyok vagy cigányok, politika okból kivégzettek is. Az, hogy itt poénkodsz rajta csak a műveletlenségedet bizonyítja.
15-ös én ilyet nem állítok, inkább azt, hogy mindenki sáros valamilyen mértékben.
14#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!