Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az USA (politikai és gazdasági...

Az USA (politikai és gazdasági fölénye ellenére) erkölcsi és morális értelemben egyre inkább lecsúszik a Világ többi részéhez képest?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 19. 10:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

Hát, én ekkora visszhangot nem hallottam még soha mikor ah USA háborúzott :D

Na meg itt pár válasszal előrébb ezt bizonygatta valaki, hogy az USA mennyivel jobb.

2022. ápr. 19. 13:47
 22/27 anonim ***** válasza:
16%
21: a 21. században Európában nem elfogadott katonai erővel területet szerezni a gyengébbtől, az oroszok mégis ezt az időt akarják visszahozni, az imperialista időket
2022. ápr. 19. 13:54
 23/27 anonim ***** válasza:
18%
És mennyivel elfogadottabb bábállamokat létrehozni?
2022. ápr. 19. 13:56
 24/27 anonim ***** válasza:
30%

"Senki nem mondott olyat, hogy a kínaiak vagy az oroszok áldozatok lennének."

Dehogynem, k.va sokan ezt mondják! Egy csomó ember mondja azt, hogy Amerika kavarta a szart, és Putyinnak nem maradt más választása, mint háborúzni, ami teljesen nonszensz.

"Hát, én ekkora visszhangot nem hallottam még soha mikor ah USA háborúzott :D"

Két szempontból sem valós az állításod.

1: nagyon is volt visszhangja. Az iraki háború alatt másról sem szólt a világ, csak köcsög amerikaiak. Mást sem hallottam, csak hogy Bush mekkora egy f.sz. A te hőzöngésed is ebből gyökerezik.

2: baromira nem ugyanaz beavatkozni egy ország belső konfliktusába katonailag, illetve területeket foglalni egy szomszédos, saját magad által szerződésben elismert országból. Az oroszokat senki nem köpködte pl, hogy beavatkoztak a szíriai konfliktusba, ami kiváló analógiája az amcsi közel-keleti háborúba.

Node, a mostani az olyan, mint ha az USA kitalálta volna, hogy neki rossz, hogy mondjuk Kuba oroszbarát, ezért szarrá bombázzák Havannát mondván "komcsitlanítani kell", és utána hozzácsatolnák 51. államként az USA-hoz.

És ettől én még nem tartom az USA-t feddhetetlen szabadságharcosnak. De b*átok már meg: ha most nem az USA háborúzik, akkor miért az USA-ról beszélünk????

2022. ápr. 19. 14:01
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

"És mennyivel elfogadottabb bábállamokat létrehozni?"

Ez öngól: mostanság ez is inkább orosz módszer. Korábban persze az USA is csinálta ezt latin-amerikai országokban, de tudnál most bármilyen USA bábállam példát mondani? Én nem.

2022. ápr. 19. 14:03
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
23: az oroszokat kérdezd, ők azok, akik csak vazallus bábállamokat tűrnek meg maguk mellett
2022. ápr. 19. 14:12
 27/27 anonim ***** válasza:
29%
Az usa mindig is egy leprafészek volt, - egy etika, történelem nélküli erőszakos, beképzelt, öntörvényű horda. Ezen már nem sok "rombolni való" van - és az ne tévesszen meg, hogy két tucat usában élő ember azt sem tudja, hogy mit kezdjen az ottani "jólétével", mert ettől még igaz marad, amit írtam. A világ összes pontján feljogosítva érzik magukat arra, hogy kutyulják a fekáliát és amikor sikerült legenerálniuk az aktuális konfliktust, akkor angolosan távoznak és az "igazságot" osztva vihorásznak a védett zugaikban azon, hogy az emberek halomra ölik egymást az általuk (is) eladott fegyverekkel. Aztán "nagylelkű segítséget" ajánlanak a romok újjáépítéséhez - jó pénzért, ami szintén nem a konfliktust megélő nemzetek zsebébe profitál. Szégyenletes egy horda!
2022. ápr. 20. 07:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!