A globalizmus az új kommunizmus?
A kommunizmus mindig is globálisan gondolkodott.
Amúgy az oroszok ugyanazt akarják a globalizmust, csak orosz módra.
#6 Igazából ezt úgy kell nézni, hogy Ukrajnát senki nem támogatja, akikkel az USA valaha is kib.szott, vagy nem az USA gyarmata.Tehát Kína, Észak-Kórea, India, Dél-Amerika, Afrika és az arab országok.
Aztán vannak itt olyan érdekességek is, hogy az EU-ban is csak szájkaratézik az országok többsége, akik Oroszország energiaforrásaitól függenek.Lesznek még az EU-ban is érdekes fordulatok.
Na ki is valójában Putyin:
Akik folyamatosan csak a nyugatot Újvilágrenddel vádolják, meee itt Putyin csak a jó lehet, ezen meg fognak lepődni.
A Globalizmus egy érdekes dolog. Nagy viták mennek rajta, hogy az most jó e vagy nem.
Az biztos, hogy a globalizmust leginkább Amerikában említik de ennek a globalista világnak Kína is legalább akkora haszonélvezője mint Amerika
#4 Hát most "nagyon" meglepődtem. :D Én is szívesen kémkedtem volna ebben az elb@szott szervezetben. Putyin miért ne tette volna meg?
24-én jön a francia elnökválasztás 2. fordulója. A felsoroltakból Macront elfelejtetted megemlíteni. Az EU már most fenyegeti franciaországot, hogy ha Le Pen nyer, akkor így meg úgy (szankciók, megszorítás lesz) ... Beteg, aki ezt a globális diktatúra szervezetet támogatja és eljenzi.
Szerintem amúgy a globalizmus egy elég rossz dolog. Ez a kultúrák a nyelvek a történelmi örökségek megerőszakolása. Most őszintén egy világ kormány mit tudna kezdeni 8 milliárd emberrel? Kína nem bír eltartani 1 milliárdot .
A nacionalizmus ellen vannak pedig a kettő közül pont az az életképesebb és emberibb .
Nem szimpatizálnak egyikkel sem.
BÉKÉT AKARNAK!
USA- Orosz, egyik kutya, másik eb.
Viszont a háborút valóban megint az USA provokálta ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!