Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A globalizmus az új kommunizmus?

VZ2 kérdése:

A globalizmus az új kommunizmus?

Figyelt kérdés
Bal oldaliak nem értik, hogy az ukrán háborúban sokan miért szimpatizálnak inkább Oroszországgal, mint az USA által támogatott Ukrajnával.

2022. ápr. 17. 23:29
A kérdező szavazást indított:
Igen, így is lehet mondani!
Nem, a két dolog teljesen más, és mások vezetik!
25 szavazat
 1/9 tobas ***** válasza:
24%

A kommunizmus mindig is globálisan gondolkodott.

Amúgy az oroszok ugyanazt akarják a globalizmust, csak orosz módra.

2022. ápr. 18. 00:10
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

#6 Igazából ezt úgy kell nézni, hogy Ukrajnát senki nem támogatja, akikkel az USA valaha is kib.szott, vagy nem az USA gyarmata.Tehát Kína, Észak-Kórea, India, Dél-Amerika, Afrika és az arab országok.

Aztán vannak itt olyan érdekességek is, hogy az EU-ban is csak szájkaratézik az országok többsége, akik Oroszország energiaforrásaitól függenek.Lesznek még az EU-ban is érdekes fordulatok.

2022. ápr. 18. 01:12
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Mindkettő ugyanazt takarja, csak mások a jelszavak. Már a kommunizmussal is az volt a cél, hogy azok uralkodjanak az egész világ felett, akik most uralkodnak. Hogy kik ezek, azt tilos leírni.
2022. ápr. 18. 07:54
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Na ki is valójában Putyin:

[link]

Akik folyamatosan csak a nyugatot Újvilágrenddel vádolják, meee itt Putyin csak a jó lehet, ezen meg fognak lepődni.

2022. ápr. 18. 08:23
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

A Globalizmus egy érdekes dolog. Nagy viták mennek rajta, hogy az most jó e vagy nem.

Az biztos, hogy a globalizmust leginkább Amerikában említik de ennek a globalista világnak Kína is legalább akkora haszonélvezője mint Amerika

2022. ápr. 18. 10:28
 6/9 A kérdező kommentje:

#4 Hát most "nagyon" meglepődtem. :D Én is szívesen kémkedtem volna ebben az elb@szott szervezetben. Putyin miért ne tette volna meg?

24-én jön a francia elnökválasztás 2. fordulója. A felsoroltakból Macront elfelejtetted megemlíteni. Az EU már most fenyegeti franciaországot, hogy ha Le Pen nyer, akkor így meg úgy (szankciók, megszorítás lesz) ... Beteg, aki ezt a globális diktatúra szervezetet támogatja és eljenzi.

2022. ápr. 18. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem amúgy a globalizmus egy elég rossz dolog. Ez a kultúrák a nyelvek a történelmi örökségek megerőszakolása. Most őszintén egy világ kormány mit tudna kezdeni 8 milliárd emberrel? Kína nem bír eltartani 1 milliárdot .

A nacionalizmus ellen vannak pedig a kettő közül pont az az életképesebb és emberibb .

2022. szept. 21. 11:29
 8/9 A kérdező kommentje:
"már amíg persze YouTube elvtárs engedi" - hangzik el az Egy Bogár naplójában. A válasz tehát igen a feltett kérdésemre. Jelenleg globális internet cenzúra van a globalizmusnak nem "kedvezó" (azt bomlasztó) vélemények elhallgattatásával: [link]
2023. febr. 22. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

Nem szimpatizálnak egyikkel sem.

BÉKÉT AKARNAK!

USA- Orosz, egyik kutya, másik eb.

Viszont a háborút valóban megint az USA provokálta ki.

2023. febr. 22. 06:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!