A progresszívak miért gyűlölik a szabadságot?
"A gyűlöletbeszéd nehezen behatárolható."
Nem, a legtöbb esetben nem az.
Úgy tudom ők “mindent elfogadnak” de ha gyűlöletet nem!
Az illiberálisok miért hazaárulozzák azokat ha valaki 1 kritikát mer mondani?
"Nem döntheted el szabadon, mit gondolsz...." Dehogynem. Azt gondolsz, amit csak akarsz.
Senki nem kötelez arra, hogy szeress valakit. Szabadon gyűlölhetsz akármilyen embercsoportokat, népeket, vallásokat, szokásokat, nemi identitásokat, stb. - ez a te magánügyed.
De ha ezek ellen uszítasz, gyűlöletet keltesz, vagy valamit elkövetsz a sérelmükre, akkor szerintem nem csak a "progresszívak", hanem minden jóérzésű ember elfordul tőled.
És igen, a cselekmény súlyának megfelelően kiközösítenek, perbe fognak, kirúgnak. Amit érdemelsz.
Szerintem meg te gyűlölöd a szabadságot, mert nem hagyod, hogy mások kiközösítsenek, rá akarod kényszeríteni másokra, hogy veled közösséget vállaljanak.
A progresszív álláspont az, hogy te azt mondasz a melegekről, a transzneműekről, a faji vagy etnikai kisebbségekről, vagy akármiről, amit akarsz, viszont cserébe akkor mások is azt mondhatnak rád, amit akarnak, és nem is kötelező nekik közösséget vállalniuk veled, legyen az barátság, munkatársi viszony, vagy bármiféle közösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!