Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemét ez az...

Miért ilyen szemét ez az ország, hogy még a tanulási lehetőséget is elveszik?

Figyelt kérdés

nemsoká leérettségizem , és autószerelőnek készülök, de szeretnék még 1 szakát majd, pl Karosszéria lakatos, vagy Fényező.....

de ez a 2 év legalább vagy 200 ezer forintba kerülne.

Miért kell ilyen szemét törvényeket hozni, mikor a cigányokat meg pízelik, könyvet is ingyen kapják, közben meg bese járnak, én meg 20, 30 ezreket fizetek egy évre a könyvekért. Szemetek.

2010. szept. 15. 17:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ez egy új törvény, hogy csak 1 szakma ingyenes, kb 1 éve van így, aki előtte tanult az nem tudhatja.

am meg ha sikerül 2 szakát leraknom, akkor is munkanélküli leszek. itt tartunk, retek ez az ország , csak sokaknak fáj bevallani.

2010. szept. 16. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:

21:04: eros tulzas, amit irsz es sehol sincs ingyen az alberlet, kaja, nem tudom, hogy mit varsz. Mit fizessen meg az allam??

Egyebkent en kulfoldon elek es nemcsak, hogy az ilyen szakmakert kell fizetni, de meg a jobb kozepiskolak is fizetosek es evi 2 millio Ft a tandijuk. Kozepiskolanak. Az egyetemrol meg nem is beszeltem. Szinte alig van orszag, ahol nincs tandij. Szoval kedves kerdezo, miert olyan szemet Magyarorszag? Szerintem nem az. Be kell latni, hogy az oktatas rengeteg penzt elvisz, nem folyik vissza belole kozvetlenul penz, az egyetemek es szakiskolak abbol anyagilag nem profitalnak, hogy x tanulojuk 10 ev mulva sikeres lesz. Tehat az oktatasra csak koltenek, egy ponttol pedig mar nem lehet tovabb ezt finanszirozni. Mar kitanultal egy szakmat es tobbre is van lehetoseged kedvezmenyesen. Nem tudom, hogy mi a problemad. Az meg, hogy a ciganyok mit csinalnak, nem szamit. Ha nem jarnak be, beloluk nem lesz semmi, beloled meg lesz. Nem veluk kell foglalkozni, hanem magaddal.

2010. szept. 16. 19:33
 13/14 anonim ***** válasza:

"am meg ha sikerül 2 szakát leraknom, akkor is munkanélküli leszek."

akkor meg minek akarod tanulni?

ott fűtenek, vagy mi?

ne is haragudj, de ez már szánalmas...

2010. szept. 16. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:

tegnap 21:44:

GOndolom albérlet,étel,szállás,bukás esetén pótvizsgadíj....

Lakni amúgy is lakik valahol, enni szintén eszik. Az előző kommentelő azt mondta, hogy tanulhatott volna, ergo max akkor bukik, ha szemét tanárt fog ki, ami mostanában hál istennek ritka. De így is az első UV ingyenes, ha azon is megbukik, akkor 2000. Ebből nem jön össze a 1 millió évente.

2010. szept. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!