Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Walking Dead világa csak...

A Walking Dead világa csak nekem szimpatikus ?

Figyelt kérdés

Én szívesen élnék abban a világban. Persze Zombik nélkül de olyan társadalmi körülmények között, mint ahogy Negan csinálta. Szimpatikus pali.

Aki nem nézte a sorit: Nincsen se rendőrség, se katonaság ,se kormányok , se politikusok. Az erős elveszi a gyengétől ami kell és rosszabb esetben megöli.

2022. ápr. 5. 20:04
A kérdező szavazást indított:
Nekem is szimpatikus
Nekem nem az
19 szavazat
1 2
 1/12 Molyember ***** válasza:
100%
Gyanítom, te a gyengék közé tartoznál.
2022. ápr. 5. 20:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Talán igen talán nem. De sokkal egyszerűbb világ lenne
2022. ápr. 5. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A néhány Afrikai, Ázsia, Latin-Amerikai országban akadnak ilyen helyek.
2022. ápr. 5. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed alapján elnyomásban, szorongásban élsz. Ezt 3 féle módón tudod megoldani

1. Önagresszióval ( öngyilkossag, vagdosás, kézropogtatás és társai)

2. Agresszióval másokkal szemben ( a kérdésed alapján te most itt tartasz)

3. Kiadod a feszkót sporttal, mozgással, művészetekkel, beszélgetéssel.

2022. ápr. 5. 20:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szimpi, de a zombik miatt. Mert így sokkal jobban értékeli az ember az életet. Amúgy nem hiszem, hogy ha a zombik az ellenség, akkor egymással szórakoznának az emberek...
2022. ápr. 5. 20:21
 6/12 A kérdező kommentje:
#4 Az emberekben mindig van agresszió és frusztráció.
2022. ápr. 5. 20:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindig van, csak nem mindegy hogy adod ki. Ez már a te döntésed. Az hogy másokmszar alakok indok lehet arra hogy én is szar legyek?! Nekem nem, ez gyengeség és gyávaság.
2022. ápr. 5. 20:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz benne, hogy ha egy ilyen világban belelépsz 1 rosdás szögbe, kapsz 1 vakbèl gyulladást és véged.

Fogorvosról már nem is beszèlve.

2022. ápr. 5. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
De "legalább" nem kellene aggódnod a nyugdíjas éveid miatt.
2022. ápr. 5. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb világ lenne, ja. De egy kis bonyolítást szerintem megér az, hogy elmehess sétálni úgy, hogy garantálva legyen, hogy haza is jössz 1 órán belül és nem rablógyilkol meg valaki csak azért, mert megteheti.

Vagy ha megszerzel valami értékeset, vagy számodra fontosat, sokkal kevésbé kell aggódnod azon, hogy titkolnod kell, különben valaki odajön, lepofoz és elveszi.

Igazából... ez az élet sokkal egyszerűbb, mint az általad egyszerűenk gondolt Walking Dead-es. Ha veszel valamit az a tiéd. Ha valaki elveszi tőled, akkor az továbbra is a tiéd, őt pedig megbüntetik amiért elvette. Nincs ebben semmi bonyolult.

2022. ápr. 24. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!