Orbán Viktor érzi, hogy már nem annyira szimpatikus az embereknek?
Kérem a DK-s vagy a Fideszes bértrollok itt zárják is be a kérdésem, ez nem nekik szól...
Sokan azért nem szavaztak a DK-ra, mert Gyurcsány az elnöke. Sok fideszes bérkommentelő legtöbbször azzal igyekezett befolyásolni, hogy az indulókat úgy jellemezte, hogy "ez is a Gyurcsány embere". Hollik ugye azzal jött egy nyilatkozatában, hogy Márki Zay azért nem fog nyerni, mert ő nem az... Na most őt így nem lehet ezzel megfogni, viszont na kiből van még a legtöbb embernek elege? Ez figyelhető meg felmérésekből vagy az előválasztásokon való részvételnél vagy épp amit az igazi kommentelők is írnak, hangoztatnak. Orbánból és bandájából. Ha nyíltan kijelentették, hogy MZP nem Gyurcsány embere, akkor most ezzel próbálhatják lejáratni, hogy Orbán embere? Mert egyre több helyen kezdik ezt leírni, nyilvánvalóan bérkommentelők (a profiljukra kattintva látszik, na meg mindegyik ugyanazt az egy kaptafára készült szöveget nyomja).
szerintem orbánt már nem igazán érdekli ez.
olyan szinten lett ő és a családja multimilliárdos az évek alatt, hogy szerintem az sem izgatja már ha veszíteni fog jövőre.
"Ha nyíltan kijelentették, hogy MZP nem Gyurcsány embere, akkor most ezzel próbálhatják lejáratni, hogy Orbán embere?"
A fidesz ilyennel nem jönne semmiképp. Mennyire lenne már öngól, ha a fidesz ilyennel kampányolna, hogy ne szavazzatok MZP-re mert ő Orbán embere. Orbán miért indítana maga ellen jelöltet, aki a saját embere?
Megpróbálják egy darabig erőltetni ezt a Gyurcsányozós dumát, már látom is a fideszes propagandisták, és kamu politológusok facebookján. Eleinte szerintem ezzel fognak próbálkozni, aztán nyilván rájönnek (vagyis már sztem érzik ők is), hogy ez kevés lesz ide. Az lesz, amit már eddig is csináltak. Félremagyaráznak beszédeket, összevágnak egy beszélgetést, kiszednek belőle olyan részeket, ami önmagában gázul fogja feltűntetni MZP-t, esetleg azzal fognak támadni, hogy Amerikából jött, valaki küldte stb. Ilyenek. Persze ezeket egyet se kell komolyan venni, szerintem amúgy a fideszesek se hiszik el, max a nagyon alacsony IQ szintű szavazók, de aki fideszes, az se emiatt szavaz a fideszre, mert benyalná ezeket a baromságokat. Szóval ez mozgósításra kevesebb lesz, mint anno a migráns pánikkeltés volt.
Amúgy függetlenül attól, hogy mi lesz jövőre, ami ezekben a hetekben történt, az egy intő jel lehet a hatalomnak, hogy kezd egy új politikai generáció kibontakozni, akik eldöntötték ezt az előválasztást is. Ez bizony egyet jelent. Ma még a fidesz van kormányon, lehet még a következő négy évben is, de a napjai már mindenképp meg vannak számlálva. Megpróbálhatják bebetonozni a hatalmukat, átírhatnak mindent, hogy csak 2/3-al lehet eltüntetni a kulcsembereket a pozícióikból, előbb utóbb távozni fognak úgy is. Örökké semmi nem tart, az új generáció pedig igencsak kopogtat.
én is így gondolom!
lehet, sőt valószínűleg, hála a rengeteg iszonyat sok prolinak az országban, a határon túliaknak, és a rengeteg elemi iskolát se végzett parasztnak, illetve természetesen a csalásnak (amit a szavazatokkal csinálnak) meg fogják nyerni, de 2026-ban menniük kell
ez lesz az utolsó körük, hála isten
szerintem a megosztásra fognak rámenni.
mindenhonnan az fog ömleni, hogy volt egy hangyafingnyi ellentét a héten márki és dobrev közt és ezt fogja a fidesz hatalmas lufira fújni, hátha így sikerül pár dékást elbizonytalanítani, eltántorítani az összefogásra szavazástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!