Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hová lettek a Klicsko testvére...

Hová lettek a Klicsko testvérek???

Figyelt kérdés
Tuti összeszedték a vagyonukat ,és elhuzták a belüket.Még hogy ők az ukrán néppel vannak...
2022. ápr. 5. 09:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Te egy igazi képelemzőmester vagy!

Amikor tavaly előtt tüntetések voltak Belaurszban, Lukasenka AK74-essel járkált, akkor ő most harcolt ugye?

[link]

Akinél a képen van fegyver az harcol, akinél nincs fegyver a képen, az nem harcol.

Hogy az istenben tudnak ilyen egyszerű emberek önálló életet élni? Én mindig ezen gondolkodom :DDD

2022. ápr. 5. 13:32
 12/35 anonim ***** válasza:
Ez a legtöbbeknek csak egy PR stunt. Pl Usyk aki ukrajnai oroszként csak azért lépett be az ukrán hadseregbe mert a pr menedzsere ezt javasolta neki aztán pár fotó után le is szerelt.
2022. ápr. 5. 13:37
 13/35 A kérdező kommentje:

Presze.Több 100 millió vagyonuk van.Oszt a szegény védje meg???

Bazz nekik van mit veszíteni, menjenek ők harcolni.

Egy szaros rozoga kis házam van ,ami ma holnap összedől.Nekem nincs miért harcolni.

Mind hazugok.Klicskokat is beleértve.

2022. ápr. 5. 13:40
 14/35 A kérdező kommentje:

11.

Ne legyél mar gyerek,ha fronton vagy, te fegyver nélkül nem szaladgálsz...

2022. ápr. 5. 13:42
 15/35 anonim ***** válasza:
Ne terelj. Akinél a fényképen fegyver van az harcol, akinél nincs fegyver az nem harcol. Ilyen egyszerű vagy :D
2022. ápr. 5. 13:45
 16/35 A kérdező kommentje:

Nem terelek.Klicskoék szítják a népet.Ha szítja valaki a népet,annak ugyan úgy a fronton a helye.Mit ért ő a parancsnoksághoz?Egy egyszerű boxolók.

De jó ,te csak védd a Lukacsekeddel együtt őket.Azon gondolkozz el, hogy barmi lesz a háború végkimenetele, a szegény az szegény marad utána is.

2022. ápr. 5. 13:51
 17/35 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valaki ilyen szinten butaaaa te jó ég :DDD
2022. ápr. 5. 13:56
 18/35 A kérdező kommentje:

Na mert?

Te fronton fegyver nélkül szaladgálsz??Komolyan trotli vagy :))

2022. ápr. 5. 14:00
 19/35 anonim ***** válasza:

17

Mit vársz a fideszesektől

2022. ápr. 5. 14:00
 20/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fideszes.Nem is szavaztam.Nem értitek, jobb már nem lesz,bármelyik párt nyer ...
2022. ápr. 5. 14:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!