Miért szereted a fideszt?
Aki szereti a fideszt, miért szereti?
A válaszban, nem szerepelhet olyan dolog ami unios támogatásból valósult meg!
Kaptam krumplit.
Nincs életed,hogy itt trollkodsz? Ezzel szórakoztatod magad mivel nincs más?
Köszi, hogy lepontoztok majd, de:
A Fidesz én életembe és szívembe belopta magát.
Gyerekként elbűvőlt a szavazási láz, amit a felnőtteken tapasztaltam.
Szüleimmel együtt drukkoltunk nekik, akkor is amikor nyertek és akkor is amikor annó vesztettek. Aztán a suliban is erről beszélgettünk általános iskolában.
A Fidesznek van egyfajta történelme a magyar politikában. Biztos pontnak tűnik.
Lázadozó középiskolásként persze lassan Jobbikra váltottam.
De az olyan fordulatot vett, amire nem számítottam. Elkezdett kiszámíthatatlanul viselkedni. Úgy lassan, de biztosan visszaszambáztam a Fidesz szavazói táborába.
Aztán bevezették a CSOK-ot, ami azért megnyugvást és nagy segítséget jelentett, amikor a kislányom is megszületett.
Emlékszem, igy 34 éves vén fejjel, hogy annak idelyén a 2. Orbány kormány első munkanapján volt az én első munkanapom is hónapokon át tartó munkanélküliség után. Később megtértem és hírtelen keresztény szemmel szemlélve a világot, rájöttem, hogy tulajdonképpen a Fidesz egész keresztény barát párt és segít terjeszteni Jézus Krisztus örömhírét.
Támogatja az egyházakat. Megjegyzem, nem vagyok templomba járós, ám a papok is terjesztik az örömhírt, szóval segítenek.
Tegnap úgy imádkoztam: ,,Legyen meg a Te akaratod Uram! Tudom, nem mindig azt adod, amit szeretnék, hanem azt, amire szükségem van" Nyert a Fidesz.
Ma előléptettek és véglegesítették a munkaszerződésemet, sőt, még egy tanfolyamba is belekezdhettem.
És még csak 24 órája jöttek meg az első eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!