Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért szereted a fideszt?

Miért szereted a fideszt?

Figyelt kérdés

Aki szereti a fideszt, miért szereti?

A válaszban, nem szerepelhet olyan dolog ami unios támogatásból valósult meg!

2022. ápr. 4. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Kaptam krumplit.
2022. ápr. 4. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Már annyira leépítette a rendőrséget is, hogy sokkal bátrabban merek lopni.
2022. ápr. 4. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Nemzeti, magyar, keresztény, konzervatív, hetero, fehér. Minden amit szeretünk ebben az országban!
2022. ápr. 4. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
31%

Idióta.

2022. ápr. 4. 17:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fideszt szeretem, hanem az ellenzékben nem látok alternatívát és kompetenciát.
2022. ápr. 4. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:
#4 az is, de az már csak tényleg hab a tortán!
2022. ápr. 4. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
#5 Persze, mert a jó kiállású vezető típusokat elszipkázza a Fidesz, mint Kisgrófó, Győzike, stb
2022. ápr. 4. 17:54
 8/12 anonim ***** válasza:
20%

Kaptam krumplit.

Nincs életed,hogy itt trollkodsz? Ezzel szórakoztatod magad mivel nincs más?

2022. ápr. 4. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem szeretem, de legalább egy kiszámítható fos, ráadásul figyelembe vesznek néha nemzeti érdekeket is. Jobb, mintha az ellenzéki káosz nyert volna.
2022. ápr. 4. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Köszi, hogy lepontoztok majd, de:

A Fidesz én életembe és szívembe belopta magát.

Gyerekként elbűvőlt a szavazási láz, amit a felnőtteken tapasztaltam.

Szüleimmel együtt drukkoltunk nekik, akkor is amikor nyertek és akkor is amikor annó vesztettek. Aztán a suliban is erről beszélgettünk általános iskolában.

A Fidesznek van egyfajta történelme a magyar politikában. Biztos pontnak tűnik.

Lázadozó középiskolásként persze lassan Jobbikra váltottam.

De az olyan fordulatot vett, amire nem számítottam. Elkezdett kiszámíthatatlanul viselkedni. Úgy lassan, de biztosan visszaszambáztam a Fidesz szavazói táborába.

Aztán bevezették a CSOK-ot, ami azért megnyugvást és nagy segítséget jelentett, amikor a kislányom is megszületett.

Emlékszem, igy 34 éves vén fejjel, hogy annak idelyén a 2. Orbány kormány első munkanapján volt az én első munkanapom is hónapokon át tartó munkanélküliség után. Később megtértem és hírtelen keresztény szemmel szemlélve a világot, rájöttem, hogy tulajdonképpen a Fidesz egész keresztény barát párt és segít terjeszteni Jézus Krisztus örömhírét.

Támogatja az egyházakat. Megjegyzem, nem vagyok templomba járós, ám a papok is terjesztik az örömhírt, szóval segítenek.

Tegnap úgy imádkoztam: ,,Legyen meg a Te akaratod Uram! Tudom, nem mindig azt adod, amit szeretnék, hanem azt, amire szükségem van" Nyert a Fidesz.

Ma előléptettek és véglegesítették a munkaszerződésemet, sőt, még egy tanfolyamba is belekezdhettem.

És még csak 24 órája jöttek meg az első eredmények.

2022. ápr. 4. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!